Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Exkluzívna premiéra nového klipu skupiny maduar - I feel good (2k9) na Topkách.sk

maduar Zobraziť galériu (11)
maduar

Dňa 20.5.2009 uvádza skupina maduar pod názvom I feel good (2k9) na trh v poradí svoj 16. videoklip. Ako už samotný názov napovedá, klip je plný pohody, zábavy a dobrého pocitu. Vznikal v priestoroch diskotéky Zio v Spišskej Novej Vsi a v priľahlom spišsko - tatranskom regióne.

Už tradične je výsledkom česko - slovenskej koprodukcie, keď časť realizačného štábu tvorili ľudia od Filmovej spoločnosti Olomouc pod vedením skúseného kameramana Honzu Bartoňa a časť zase ľudia zo spoločnosti M&M Brothers pod vedením bratov Matyinkovcov, ktorí mali nad celým natáčaním aj producentský dohľad. Ako prezradili, s výsledkom natáčania sú veľmi spokojní a nesmierne si ho užívali.

Hovorí Ladislav Matyinko: "Tento videoklip asi najlepšie vystihuje, akí sme v skutočnosti. Nič nie je prikrášlené, nič nie je štylizované a nič nie je neprirodzené. Práve naopak, všetko je zachytávané len dokumentárnym spôsobom, bez líčenia, bez stylingu, filmového svietenia, či ateliérových kompozícií. Ani komparz nebol vyberaný prostredníctvom castingu - boli to obyčajní ľudia z ulice, bežní návštevníci diskotéky a naši priatelia či známi z tohto regiónu."

Juraj ho dopĺňa: "Povedali sme si, že počas celého natáčania by sa jednoducho všetci zúčastnení mali cítiť dobre. A podarilo sa to! Bolo to fakt úžasné, snáď prvýkrát sme netočili podľa určeného scenára. S kameramanom a celým štábom sme si stanovili len základný námet a dohodli sme sa, že budeme operatívne točiť čokoľvek, čo nás spontánne napadne a z čoho budeme mať dobrý pocit. Sadli sme do áut a počas dvoch dní sme snímali všetky momentky a epizódy, ktoré nám priniesli naše voľné jazdy po Spiši a Tatrách, či následne aj večerná party v Ziu spojená s naším koncertom. A musím povedať, že pre natáčanie sme si naozaj nemohli vybrať lepšie miesto - ako kvôli priestorom, tak aj kvôli scenérii a hlavne kvôli ľudom, ktorí boli jednoducho fantastickí."

Ladislav už len dodáva: "Z celého klipu máme o to väčšiu radosť, že okrem obrazového umocnenia dobrého dojmu, ktorí u ľudí vyvoláva samotná skladba, do značnej miery zachytáva a mapuje aj náš bežný pracovný deň." (Skupina maduar je totiž momentálne na 3-mesačnom turné po českých a slovenských diskotékach.)

O tom, že dobrý pocit z klipu I feel good nemajú len chlapci z maduaru svedčí aj to, že hneď po premiére bude zaslaný do USA, kde by mal byť ako prvý slovenský klip zaradený na medzinárodnú video výberovku určenú špeciálne pre DJ-ov a diskotéky po celom svete. O skladbu je veľký záujem aj v blízkom okolí - v Čechách je naplánovaná premiéra klipu na 12.6., I feel good sa objaví aj v Poľsku a o zremixovanie rádiovej verzie už prejavilo záujem viacero českých a slovenských DJ-ov.

Preto by sa bratia Matyinkovci chceli poďakovať všetkým zainteresovaným, ktorí prispeli k tomu, aby tento klip uzrel svetlo sveta - Martinovi Kavuličovi, Samovi Pospíšilovi a Lacovi Gavorníkovi za audio časť (aranžmány, mixáž, mastering, supervise), rodine Bartoňových za obrazovú časť (kamera, koprodukcia a postprodukcia), rodine Mulikových za priestory diskotéky Zio, rodine Hamrákovcov za ubytovanie a pohostenie, spoločnosti Tempus AWT Bavaria za zapožičanie vozidiel Mini, tanečníčkam Evke a Vierke, tanečnej skupine Murda East Crew a všetkým ostatným, ktorí účinkovali v klipe alebo akýmkoľvek spôsobom pomohli pri natáčacích prácach.

 

Pozrite si nový videoklip I feel good (2k9) a cíťte sa dobre so skupinou maduar

 

Stiahnite si nový videoklip I feel good (2k9) a cíťte sa dobre so skupinou maduar

Exkluzívna premiéra nového klipu



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu