Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Kung Fu Panda bude mať pokračovanie v roku 2011

Lucy Liu a Jack Black s pandou Po
Lucy Liu a Jack Black s pandou Po

HOLLYWOOD - Fanúšikovia úspešného amerického animovaného filmu Kung Fu Panda (2008) sa v roku 2011 dočkajú jeho pokračovania.

Snímka distribútora DreamWorks Animations, v ktorej hlavným predstaviteľom prepožičali svoje hlasy herec Jack Black či jeho kolegyňa Angelina Jolie, bude mať podľa predbežného plánu premiéru 3. júna.

Približne v rovnakom čase by sa do kín malo dostať aj pokračovanie animovanej snímky Cars 2, ktorú distribútor presunul z pôvodného dátumu o rok skôr. Už deviateho novembra vyjde prvý diel dobrodružstiev nemotornej pandy na DVD nosičoch.

Kung Fu Panda rozpráva príbeh mladého, nepokojného, roztomilého a úplne nešikovného učňa, ktorým je samec pandy menom Po. Ten musel v prvom dieli animovaného filmu, ktorý po celom svete zarobil okolo 626 miliónov amerických dolárov (asi 13,4 miliardy Sk/ 447,2 milióna €), prejsť neuveriteľnú cestu, počas ktorej sa z pohodlného predavača rezancových polievok stane legendárny Dračí bojovník. Hlasy postáv vo filme v origináli dabovali okrem iných aj Dustin Hoffman či Lucy Liu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu