Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Madonna vymenila mikrofón za režisérsku stoličku

Madonna Zobraziť galériu (15)
Madonna (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Stále svieža a kreatívna Madonna (50) si popri role speváčky, herečky a zodpovednej mamy otestovala svoje schopnosti v ďalšej oblasti. Kráčajúc v šľapajách svojho manžela Guya Ritchieho už vie, ako chutí režisérsky chlebík.

Výsledkom Madonninho debutu vo filmovom priemysle je čierna komédia s názvom Filth and Wisdom (Špina a múdrosť), ktorá svetlo sveta uzrie už tento mesiac. 80-minútová snímka zachytáva príbeh troch spolubývajúcich žijúcich Londýne, ktorí si vychutnávajú svoje darebácke a zlomyseľné správanie. Záver filmu, v ktorom trojici svitne na lepšiu budúcnosť, sa nesie v znamení happyendu.

Medzi hlavné postavy tejto komédie patrí Eugene Hutz, líder newyorkskej cigánskej punkovej skupiny Gogol Bordello. Ďalšou hrdinkou je niekdajšia baletka Holly a trojicu uzatvára Juliette, asistentka v lekárni so zlodejskými sklonmi.

Madonna nie je vo filmovej brandži nijakým nováčikom. Stihla sa už totiž producentsky podieľať na dokumente I Am Because We Are (Som, pretože sme) o sirotách v Malawi, odkiaľ si adoptovala syna Davida Bandu. Premiéra spomínanej snímky sa odohrala v máji na Filmovom festivale v Cannes.






Filth and Wisdom trailer


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu