Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Je náročné byť matkou v roku 2020?

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Martin Sirotný @sirecc)

Druhé pokračovanie talkshow Michala Saba splnilo očakávanie. Team Cherry&Cherry event agency zorganizoval podujatie pod holým nebom v priestoroch Monsters Cafe and Bar za príjemného počasia. V priebehu talkshow otvorila štvorica super mám témy, ktoré mnohým divákom pripomínali ich vlastné osudy. O kvetinovú výzdobu sa postarali opäť Svokrine Jazyky.

“Keď sa so štyrmi matkami rozprávaš o materstve... môžeš otehotnieť?”

“Je ťažké byť mamou v roku 2020? Neviem odpovedať, keďže som nerodil. To ste si asi všimli, ale... Vzhľadom na to, že mám v okolí veľa mám, počúvam a čítam rôzne názory. Materstvo je tak intenzívne pretriasané v NR SR (interrupcie, pomoc tehotným ženám, podpora rodiny), povedal som si, že ďalšie vydanie mojej talkshow TU A TERAZ venujem dnešným matkám. Tomu čím a ako žijú. Je mi jasné, že neobsiahneme všetky možné príbehy, lebo čo matka - to iná story, no tieto štyri toho dozaista obsiahnu veľa,” povedal Michal Sabo.

Je náročné byť matkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Martin Sirotný @sirecc)

Hosťky druhého pokračovania talkshow boli inšpiratívne a silné matky, ktoré majú čo povedať. Zuzana Kubovčíková Šebová, matka malého Rudka a talentovaná herečka. Kristína Tormová, multitalentovaná supermama dvojičiek a malého Alana. Lucia Varholy, mama predčasne narodeného Danielka a Eva Petričková, inšpirujúca blogerka, mama dvoch krásnych dcér, pričom mladšia Poli má autizmus.

Je náročné byť matkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Martin Sirotný @sirecc)

Talkshow, ktorú môžete počúvať pri raňajkách

Ak ste sa nemohli zúčastniť eventu priamo, prinášame vám záznam z archívu. Vďaka partnerovi Rádio Expres si môžete vypočuť podcast, ktorý vychádza vždy v stredu, týždeň po talkshow.


Tretie pokračovanie Tu a Teraz opäť v priestoroch Monsters Cafe and Bar je naplánované na 26. augusta 2020. Bude na tému: Ako byť lepším človekom. Lístky na toto vydanie si môžte zakúpiť na TU.

V prípade, že nebudete v Bratislave, tak aj toto vydanie sa bude dať sledovať livestream, prípadne neskôr v archíve na Predpredaj.sk.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu