Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Snoop Dogg: Priletí súkromným lietadlom!

Snoop Dogg
Snoop Dogg

BRATISLAVA – Už tento piatok 13. júla, vypukne v bratislavskej Incheba Expo Aréne nevídaná hip – hopová párty, ktorej hlavným „nakladačom“ bude legendárny Snoop Dogg! Jedinečný hudobný zážitok prináša v rámci projektu Orange Music Live spoločnosť Orange Slovensko.

Plánovaný prílet súkromného lietadla svetovej hviezdy sa očakáva zajtra okolo poludnia na bratislavskom letisku M.R. Štefánika. Z letiska sa Snoop Dogg presunie luxusnou limuzínou značky Mercedes do hotela Crown Plaza. Sprevádzať ho bude tím 20 ľudí vrátane 4 bodyguardov, 2 DJ-ov a 5 členov Snoopadelic. Začiatok veľkej hip – hopovej párty Orange Music Live je o 19:00 v Inchebe.

Cestou z letiska chce otec hip – hopu popíjať drahé šampanské značky Moet White Star, ktoré patrí k najlepším a zároveň najdrahším na svete. V Bratislave pobudne Snoop Dogg celú noc. V piatkový večer odpáli v Incheba Expo Aréne svoje najväčšie hity ako What´s my name, Candy, Gin & Juice či Drop it like it´s hot.

Bratislavu čaká práve v mystický piatok 13-teho veľká žúrka. Inchebu ovládne nasilnejšia koncentrácia hip- hopových rytmov za posledných pár rokov. Svetovú hviezdu Snoop Doga podporia aj známe domáce mená: LUZA, Zverina, Miki Mora, ale aj Johny Mečoch, Fredy Ayisi, Torbo Boost, Miro di Nero a mnoho ďalších.

Vstupenky hľadajte v predajných sieťach Eventim a Ticketportal, ale zoženiete ich aj priamo na mieste – v piatok o 19:00 v bratislavskej Incheba Expo Aréne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu