Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Show Symfónia ľadu bude moderovať Zuzana Mauréry!

Symfónia ľadu Zobraziť galériu (9)
Symfónia ľadu (Zdroj: Propaganda House)

Herečka Zuzana Mauréry má novú úlohu! Zaspieva si v show Symfóniu ľadu, ktorá v Bratislave vypukne 8. októbra! Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa predstavia olympijský víťaz z roku 2002 Alexej Jagudin aj spevácke esá Daniel Hůlka či Eva Urbanová. Show, ktorá kombinuje operu, muzikál a krasokorčuľovanie, bude Zuzana Mauréry dokonca moderovať.

V show Symfónia ľadu sa predstavia hviezdy svetového formátu! Do Prahy, Ostravy, Brna a následne 8. októbra do Bratislavy zavíta až 12 medailistov Olympijských hier naraz! Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa predstavia olympijský víťaz zo Salt Lake City Alexej Jagudin, Taťjana Totmianinová a Ilja Averbuch. Úlohy moderátorky show sa zhostí herečka Zuzana Mauréry.

„To je strašne nadnesene povedané! Ja totiž moderovať neviem a nerada sa motám do remesla majstrom. Bolo mi však sľubené, že moderovanie v tomto prípade bude znamenať stručné ohlásenie programu.“ Vysvetľuje Zuzana Mauréry.

Samotná herečka si korčuľovanie veľakrát vyskúšala. Rada by si zajazdila v Rockefellerovom centre v New Yorku.

„Môj vzťah ku korčuľovaniu je vrúcny, ale momentálne značne platonický. V detstve som korčuľovala veľa, zimák bol naša pravidelná víkendová destinácia. Začala som na dvojkolajkách a potom som mala klasické korčule, ale len s troma zubami. Pretože som nekorčuľovala dievčensky ale chlapčensky, že vraj aby som sa nezabila...“ S úsmevom prezrádza herečka Zuzana Mauréry.

V programe vystúpi desať spevákov. České hviezdy Eva Urbanová, Daniel Hůlka, Petra Peterová doplnia sólisti z Moskvy. Diváci sa môžu tešiť na operné piesne a rockové i muzikálové skladby. Jednu pieseň si zasieva aj Zuzana Mauréry.

„Popri áriach pani Urbanovej, pana Hůlku a ďalších ruských spevákoch zaznie jediná slovenská pesnička. Chystáme prekvapenie, ktorému by sme chceli dať nejaký výnimočný šmrnc. Bude to taká slovenská čerešnička na torte.“ Záhadne sa usmieva Zuzana Mauréry.

V show sa v Bratislave 8. októbra objaví aj olympijský víťaz z Turína Maxim Marinin, ktorý získal zlato v kategórii športových dvojíc s partnerkou Totmianinovou a víťazi kategórie tanečných párov Tatiana Navková a Roman Kostomarov. Zo známych dvojíc sa predstavia aj Maria Petrová a Alexej Tichonov alebo Albena Denková a Maxim Staviski. Vstupenky na show Symfónia ľadu sú aktuálne v predaji. Diváci, ktorí si vstupenky zakúpili na pôvodný aprílový termín, nemusia zúfať. Lístky zostávajú v platnosti.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu