Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Derniéra rozprávky, posledná možnosť vidieť predstavenie muzikálu MRÁZIK!

MRÁZIK Zobraziť galériu (2)
MRÁZIK

BRATISLAVA - Divadlo Nová scéna odohrá v mesiaci december 74. reprízu ako posledné predstavenie muzikálovej rozprávky MRÁZIK a to v nedeľu 11.decembra 2011 popoludní o 15tej.

Divadlo sa týmto rozlúči s nádherným titulom, ktorý bol  úspešne reprízovaný počas 4. rokov  od svojej premiéry, ktorá sa konala 14. novembra 2008.

Tento kultový muzikál- rozprávka,  bol v Divadle Nová scéna naštudovaný v preklade, úprave  i réžii Svätozára  Sprušanského  a hudobnými textami Jána Štrassera.  V muzikáli  účinkovalo mnoho  hereckých a speváckych osobností ako Karin Olasová  ako krásna Nastenka, Róbert Halák a Radomír Milič ako švárny Ivan,  Ivan Letko ako  ujo Mrázik, Jana Valocká ako macocha, Andrea Kiráľová a Eva Sakálová ako Marfa, Marcel Ochránek ako Baba Jaga, Eva Rysová ako rozpávačka  a mnohí ďalší.

Divadlo Nová scéna doplnilo svoj repertoár  pre rodiny a hlavne pre detských divákov  v apríli  roku 2011 novým zaujímavým  muzikálovo-rozprávkovýcm titulom Čarodejník z krajiny Oz . Takže milovníci tohto žánru nájdu aj naďalej možnosť prísť do Divadla Nová scéna na kvalitnú muzikálovú a hudobnú produkciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu