Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Slávnostná premiéra Vo štvorici po opici 2

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Continental Film)

V utorok 24. mája sa v bratislavskom Palace Cinemas Eurovea konala slávnostná premiéra komédie Vo štvorici po opici 2, v ktorej „uvoľnenom“ duchu sa niesol celý večer. Po premiére nasledovala filmová after party, pokračujúca do neskorých nočných hodín. Premiéru filmu si nenechali ujsť ani viaceré známe tváre nášho šoubiznisu.

Pri skúmavke obľúbeného bylinného likéru bolo možné zahliadnuť populárneho superstáristu Peťa Cmoríka, aktuálnu moderátorskú partnerku Leoša Mareša speváčku Tinu, kontroverzného porotcu TV show Rytmusa, alebo exfitnessku a podnikateľku Zoru Czoborovú.

Premiéru druhého pokračovania úspešného kino hitu Vo štvorici po opici si prišla pozrieť Gabika Drobová s priateľom, manželia Malachovskí a stretnúť bolo možné aj Romana Pomajba, Roba Opatovského, či Barboru Balúchovú. Kto z hostí mal záujem, mohol si na pamiatku okrem „opice“ odniesť aj filmové tetovanie, čo mnohí s radosťou využili.

Vo štvorici po opici 2 je pokračovaním hitu režiséra Todda Phillipsa z roku 2009, ktorý sa stal jednou z najlepšie zarábajúcich komédií  všetkých čias a získal Zlatý Glóbus v kategórii Najlepší film – Komédia/Muzikál. Svoje postavy si v druhej časti opäť zahrajú Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Jeffrey Tambor, Justin Bartha, Ken Jeong a Mike Tyson. Tentokrát sa Phil, Stu, Alan a Doug vydajú na cestu do exotického Thajska.

Dôvodom je Stuova svadba. Po nezabudnuteľnej Dougovej rozlúčke so slobodou v Las Vegas Stu radšej nič neriskuje a rozhodne sa len pre tichý predsvadobný brunch. Udalosti sa však málokedy vyvíjajú podľa plánu. To, čo sa stane vo Vegas, má ostať vo Vegas, ale to, čo sa prihodí v Bangkoku, si nemožno ani predstaviť!                                           

Film môžete vidieť v našich kinách od 26. mája 2011.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu