Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dough z Vo štvorici po opici sa zasnúbil: Vezme si svoju trénerku!

Justin Bartha Zobraziť galériu (9)
Justin Bartha (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Americký herec Justin Bartha, známy napríklad ako Doug Billings z filmov Vo štvorici po opici (2009, 2011), požiadal o ruku osobnú trénerku Liu Smith. Ako magazínu Us Weekly prezradilo viacero zdrojov, zásnuby sa konali už začiatkom mája v kalifornskom Big Suri.

"Veľmi ju to prekvapilo. Výlet do Big Suru, zásnuby, prsteň, všetko," opísal zdroj. O ich vzťahu sa začalo rozprávať po tom, ako ich začiatkom roka spoločne odfotografovali na Havaji. Bartha má za sebou dvojročný vzťah s Ashley Olsen, rozišli sa začiatkom roka 2011.

Tridsaťštyriročný Justin Bartha sa okrem snímky Vo štvorici po opici ukázal aj ako Riley Poole vo filmoch Honba za pokladom Templárov (2004) a Honba za pokladom: Kniha tajomstiev (2007). Je známy aj zo seriálu The New Normal (2012), ktorý však nedávno zrušili. Okrem toho sa ukázal v snímkach ako Láska s rizikom (2003), Lemra lemravá (2006), Sexy 40 (2009) alebo New York, milujem ťa (2009). Úlohu Douga Billingsa si zopakuje aj v záverečnej časti trilógie Vo štvorici po opici, ktorá dorazí do slovenských kín už 30. mája.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu