Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sony Ericsson Freestyle Motocross 2011 bude mať zastúpenie štyroch kontinentov

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Už v sobotu 4. júna 2011 nastúpi v Aréne Ondreja Nepelu v Bratislave desiatka fmx pretekárov, ktorá predvedie nielen to najlepšie zo sveta freestyle motokrosu, ale ponúkne slovenským fanúšikom nzabudnuteľnú šou. Na zozname potvrdených pretekárov pribudlo ďalších päť mien: Daice Suzuki z ďalekého Japonska, Brody Wilson je už druhým americkým pretekárom, Francúz Remi Bizuard a dvojica českých pretekárov - Ondra Záruba a František Máca.

Svoje zastúpenie na tohtoročnej šou Sony Ericsson Freestyle Motocross budú mať teda až štyri kontinenty.  

Vstupenkyna prvú freestyle motokrosovú šou v Bratislave sú dostupné na predajných miestach Ticketportalu aon-line na www.ticketportal.sk, od25 eur. Deti do 130 cm majú zľavu 20% z ceny vstupenky a ZŤP si môžu uplatniť 50 % zľavu, pričom členovia sprievodu si platia plnú sumu.

Po dvoch vystúpeniach japonského pretekára Kota Migimuru, ktorý sa predstavil v Košiciach, prichádza na Slovensko ďalší pretekár z krajiny vychádzajúceho slnka. Už jeho meno – DAICE SUZUKI napovedá, že je priam predurčený upísať sa motošportu. Okrem úžasných kvalít perfektného pretekára je vynikajúci showman, ktorý presne vie, aké triky na publikum zaberajú a ako ich podať.  Daice pochádza priamo z tragicky postihnutého miesta Fukushimi a zrejme irónia osudu dala dokopy rôzne pojmy a realitou je, že jeho najobľúbenejší trik sa volá tsunami.

Po legendárnom Mikeovi Metzgerovi je potvrdený ďalší americký pretekár, je ním BRODY WILSON. Tento mladý šport vznikol práve v Amerike a odtiaľ aj pochádzajú tí najlepší pretekári sveta. Pre Brodyho Wilsona to bude slovenská premiéra, rovnako ako pre Mikea Metzgera; sú prvými americkými pretekármi tejto šou.

Na Sony Ericsson Freestyle Motocross 2011 nemôže chýbať ani dvojnásobný majster sveta, Francúz REMI BIZUARD. Jeho meno bolo každý rok aj na štartovacej listine v Košiciach, kde sa minulý rok umiestnil na druhom mieste, len pár bodov za víťazným Liborom Podmolom. Publikum šokuje svojím až „hrôzostrašidelným“ trikom backflip tsunami. Remi Bizuard je určite jedno z najväčších mien na tohtoročnom zozname pretekárov.

Zo susedného Česka pochádza úradujúci majster sveta Libor Podmol, ktorý sa predstaví aj v Bratislave. Spolu s ním budú české farby hájiť aj ONDRO ZÁRUBAFRANTIŠEK MACA.

Slovenské publikum uvidí tých najlepších svetových fmx pretekárov. Domácemu motorkárovi však fandiť tohto roku nebude. Jediný slovenský pretekár BRAŇO NIKS, ktorý sa už dvakrát predstavil na tejto akcii v Košiciach, žiaľ pre zranenie nenastúpi; bude však hlavným porotcom pretekov.   

Medzi už potvrdenými pretekármi Sony Ericsson Freestyle Motocross sú:  Američan Mike Metzger - prvý človek na svete, ktorý začal jazdiť freestyle motocross a aj preto sa do sveta tohto mladého športu zapísal ako „The Godfather of Freestyle Motocross“, úradujúci majster sveta v fmx Libor Podmol, Austráčan Rob Adelberg- člen najprestížnejšej freestyle motokrosovej skupiny na svete METAL MULISHA a dvojnásobný  vicemajster sveta vo freestyle motokrose, Jose Miralles zo Španielska. O ďalších pretekároch, ktorí postupne potvrdzujú svoju účasť, Vás budeme včas informovať.

Sony Ericsson Freestyle Motocross je jedinečná show toho najlepšieho; ponúka saltá a dychvyrážajúce extrémne skoky na motorkách v úžasných svetelných a hudobných efektoch. Fanúšikovia sa môžu tešiť na nových špičkových pretekárov, ktorí sa na Slovensku predstavia prvýkrát.

V minulosti hostili jedinečnú motocrosovú show Košice. Jej tri predchádzajúce úspešné ročníky prilákali do slovenskej východnej metropoly viac ako 25 000 fanúšikov freestyle motocrossu. Obľúbená akcia si z roka na rok získava viac fanúšikov.

Oficiálny názov podujatia: Sony Ericsson Freestyle Motocross

Dátum:  4. jún 2011 o 20.00 hod.

Miesto: Aréna Ondreja Nepelu v Bratislave

Predpredaj v sieti Ticketportal

Cena vstupeniek: 25 a 35 eur

Viac informácií nájdete na www.fmx.sk                 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu