Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Majiteľka: Zvieratá kŕmime!

Pukančanom je ľúto chudého psa, ktorému vidno rebrá. Zobraziť galériu (3)
Pukančanom je ľúto chudého psa, ktorému vidno rebrá.

PUKANEC - Štvornohí strážcovia vyzerajú spustnuto! Pukančanom je ľúto dvoch statných dog, strážiacich areál bývalého kúpaliska v Pukanci (okres Levice). Myslia si, že majitelia psov nechávajú zvieratá hladovať. Sučka je kosť a koža, vidno jej už rebrá!

Ozvali sa rozhorčení Pukančania, že dve veľké dogy hladujú a kŕmia ich len náhodní okoloidúci. "Je vrcholom ľahostajnosti, že už niekoľko dní sa tu majitelia objektu ani neukázali," povedal starší muž. Podľa neporušenej vrstvy snehu v okolí stráženého objektu, kde bol kedysi klub drevárskej fabriky s kúpaliskom, to skutočne vyzerá, akoby tam v posledných dňoch ľudská noha nevkročila.

Zástupca starostky Štefan Balko povedal, že na obecnom úrade zatiaľ nikto neoznámil, že by psy hladovali. Ak by to tak vraj bolo, riešili by to. Samotná majiteľka psov odmieta obvinenia, že ich zanedbáva. "Riadne ich chodím kŕmiť, zvyčajne každý tretí deň. Vždy majú plné misky granúl. To, že je sučka chudá, nie je preto, že by hladovala, ale taká bola od malička. Skrátka, nedokáže pribrať," dodala podnikateľ-ka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu