Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Vyhraj vstupenky na festival Bažant Pohoda 2009

Zobraziť galériu (6)

Festival Bažant Pohoda sa bude konať tradične v tretí júlový víkend na letisku v Trenčíne. Výraznou novinkou bude predĺženie festivalu, niekoľko koncertov bude už vo štvrtok.

Opäť sa môžete tešiť na hudbu na viacerých scénach, divadlo, literatúru, tanečné workshopy, kino, diskusie a posilnené služby. Bažant Pohoda priniesla v uplynulých rokoch na Slovensko mnoho mien zo svetovej hudobnej špičky ako Fatboy Slim, The Streets, Basement Jaxx, The Prodigy, Garbage, Gossip, Joan Baez, Wu Tang Clan, Pixies, Zero 7, The Cardigans, Stereo MC´s, Fun Lovin Criminals, Dave Clarke, Amadou et Mariam, The Blind boys of Alabama, Asian Dub Foundation, Roots Manuva, Dizzee Rascal, Coldcut, Carl Craig, Green Velvet, Roni Size & Dynamite MC, Taraf De Haidouks, Omara Portuondo, Cesaria Evora, Klezmatics, Värttinä, z domácich napríklad Richarda Mϋllera, Janu Kirschner, Lucie, či Mariána Vargu. Výnimočné sú koncerty vážnej hudby, poludňajší koncert Opery SND a britského kráľovského zboru Royal Choral Society bol nezabudnuteľným zážitkom. Preslávenou je festivalová očarujúca atmosféra.

Lístky na festival predáva sieť Ticketportal a tradičné predpredaje, v Británii ich môžete kúpiť na www.lastminute.com. Predaj beží aj na stránke festivalu – www.pohodafestival.sk/shop, na nej nájdete aj špeciálny vianočný balíček. Bažant Pohoda bude 16., 17. a 18. júla na letisku v Trenčíne.

Topky.sk v spolupráci s festivalom Bažant Pohoda pre Vás pripravili sms súťaž o 5 x 2 pernamentky.

Súťažná otázka znla:
Kto je prvým potvrdeným účinkujúcim festivalu Bažant Pohoda pre rok 2009?
1) Pendulum (UK)
2) Jape (IRL)
3) Moloko (UK)


Správna odpoveď:
2) Jape (IRL)


Výhercovia:
Dušan Makúch, Ťapešovo
Jarmila Popracová, Trenčín
Gabriela Voglová, Skalica
Martin Vitko, Trenčianske Stankovce
Iva Sýkorová, Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu