Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Ladislav Chudík: Bude opäť doktor Sova?

Ladislav Chudík
Ladislav Chudík

BRATISLAVA - Legendárny slovenský herec Ladislav Chudík (81) by sa mal opäť ukázať televíznym divákom. V Čechách už na budúci rok pripravujú nakrúcanie ďalšej série úspešného seriálu Nemocnica na okraji mesta. Jednu z hlavných úloh, nesmrteľného doktora Sovu, by v ňom mohol stvárniť práve Chudík!

„Som pyšná na to, že po tom, ako schudol desať kilogramov, sa mi podarilo rôznymi vyjednávaniami o jedení dosiahnuť, že päť už pribral. Len dúfam, že nový rok sa ponesie v znamení väčšieho zdravia ,“ povedala pre týždenník Život manželka Ladislava Chudíka Alena (56).

Slávny herec v priebehu končiaceho sa roka prekonal sériu ochorení - trápili ho vysoké horúčky, život mu ohrozoval zápal brušnej dutiny. Sviatky však už strávil v rodinnom kruhu a jeho stav sa výrazne zlepšil. Tvorcovi a seriálu, ktorého tretia séria by sa mala začať nakrúcať už na budúci rok, obsadenie hlavných postáv úzkostlivo taja. Zatiaľ totiž ešte nie je jasné, či Chudíkovi jeho zdravotné ťažkosti dovolia pustiť sa do práce na trinástich nových dieloch. Ani jeho dcéra Berenika (31) zatiaľ nevedela informácie o prípravách na nakrúcanie spresniť. Manželia Chudíkovci sú totiž odcestovaní a tak sa nám ich stanovisko získať nepodarilo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu