Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Švajda: Šťastne rozvedený!

Patrik a Zlatica Zobraziť galériu (8)
Patrik a Zlatica

BRATISLAVA - A už je to čierne na bielom! Manželstvo populárneho moderátora Markízy Patrika Švajdu (33) a jeho manželky Slávky (33) sa po jedenástich rokoch definitívne skončilo.

Odteraz mu už nič nestojí v ceste a jeho milenka Zlatica Puškárová (28) sa konečne môže stať jeho partnerkou. Pretože práve táto atraktívna dáma z televíznej obrazovky bola jeho partnerkou celé štyri roky. Žeby sme sa dočkali ďalšej prominentnej svadby?

„Áno, už som rozvedený! Nič sa tým nemení a viac vám k tomu nemám čo povedať,“ priznal s vážnosťou v hlase moderátor Televíznych novín. Podľa zistení Nového Času Švajdovcov rozviedli na prvom pojednávaní. Pri rozhodovaní sudcu pravdepodobne zohrala úlohu aj skutočnosť, že televízny moderátor už päť rokov nežije v jednej domácnosti so svojou rodinou a navyše sa obaja dohodli aj na spôsobe vyrovnania i starostlivosti o dve maloleté deti. Rozsudok pred pár dňami nadobudol právoplatnosť.

Slávka Švajdová zo skrachovaného vzťahu viackrát obvinila Zlaticu Puškárovú, moderátorku politickej diskusnej relácie Na telo, ktorá je štyri roky Patrikovou partnerkou. On ju však vždy obhájil tvrdiac, že hlavným dôvodom rozpadu jeho manželstva boli nezhody z dávnejšej minulosti. Spočiatku sa Patrik rozvodu bránil zrejme kvôli svojim dvom synom Patrikovi (11) a Samuelovi (5). Zásadné rozhodnutie však urobil po tom, ako sa Slávka postarala o škandál v súvislosti s tohtoročnou letnou dovolenkou na Kréte, kde okrem Patrika a dvoch detí bola aj Zlatica.

Plavovlasá učiteľka v materskej škole tvrdila, že o moderátorkinej prítomnosti na prázdninách vôbec nevedela a považovala to za podraz. Patrik sa odhodlal urobiť rázne rozhodnutie a podal žiadosť o rozvod. Manželia sa vyhli súdnym ťahaniciam a dnes sú obaja slobodní ľudia. Vzťah medzi kolegami z televízie sa začal pred štyrmi rokmi a mnohí ich vzťah spočiatku označovali za flirt. No ako vidieť, dnes je všetko inak. A čo hovorí na samotný rozvod Zlatica? „Je to ich súkromná záležitosť a nebudem sa k nej vyjadrovať,“ poznamenala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu