Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Švajdovci: Hádka o dom

Patrik Švajda Zobraziť galériu (3)
Patrik Švajda

LIPOVÁ - Medzi Švajdovcami ide do tuhého! V napätom predrozvodovom období začali moderátor hlavného večerného spravodajstva TV Markíza Patrik Švajda (33) a jeho manželka Slávka (33) viesť slovnú prestrelku o tom, komu vlastne patrí ich dom v obci Lipová (okr. Nové Zámky).

Slávku Švajdovú rozčúlili nedávne vyjadrenia jej manžela, ktorý tvrdil, že napriek vzťahu s 28-ročnou kolegyňou Zlaticou Puškárovou sa o svoju rodinu - dvoch synov Patrika (11) a Samuela (5) - vždy riadne staral. "Slávke som nechal nový dom, mesačne prispievam nemalou sumou, rovnako vychovávam a aktívne sa starám o deti," povedal pre Nový Čas minulý týždeň Švajda. Jeho manželka však na to má odlišný názor: "Patrik mi svoju časť domu nikdy nedaroval, ani ju neprepísal na mňa či na deti. Obaja sme rovnocennými spoluvlastníkmi nehnuteľnosti," kontruje pani Švajdová.

Podľa výpisu z novozámockého katastra nehnuteľností sú majiteľmi rodinného domu v obci Lipová obaja manželia Švajdovci. "Dom Slávke financujem, splácam pôžičku, napriek tomu, že v ňom 4,5 roka nežijem," zdôrazňuje Patrik. No Slávka aj tieto slová vyvracia: "Samozrejme, že spláca hypotéku, inak by sme o dom prišli. Ale na deti a prevádzku domu dáva iba 10-tisíc korún, čo je vzhľadom na jeho príjem veľmi málo. Preto som si aj musela nájsť zamestnanie," sťažuje sa pani Švajdová, ktorá na zaplatenie účtov za elektrinu, plyn a vodu potrebuje mesačne vyše 6 tisícok. "A kde sú ešte výdavky na oblečenie či stravu," kladie si otázku matka dvoch synov.

Citlivú tému delenia majetku nemá chuť rozvíjať ani jeden z manželov a obaja sa spoliehajú na verdikt súdu. "Kvôli deťom nebudem riešiť súkromie cez médiá. O všetkom rozhodne súd," potvrdzuje televízny moderátor. Rovnaký názor má aj jeho manželka Slávka: "Ja som tiež nikdy nechcela prať našu špinavú bielizeň na verejnosti." Hoci sa rozvodom vyhrážala ako prvá Slávka Švajdová, žiadosť na súd ešte nepodala. Rovnako tak neurobil ani Patrik, ktorý však jej rozhodnutie kvituje. Kto z nich urobí tento závažný krok ako prvý, ukážu najbližšie dni...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu