Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Patrik Švajda: Ak poletí Zlatica, pôjdem aj ja!

Musí sa zalúbený pár báť o svoje miesta v Markíze?
Musí sa zalúbený pár báť o svoje miesta v Markíze?

BRATISLAVA - Po prevratných zmenách na vedúcich postoch v Markíze sa veľkým čistkám nevyhnú ani známe tváre z televíznej obrazovky. Podľa zistení Nového Času hrozí, že keby o svoj flek prišla moderátorka politickej talkshow Na telo Zlatica Puškárová (28), z lásky k nej by televíznu obrazovku údajne opustil aj jej partner, moderátor večerného spravodajstva Patrik Švajda (33)!

„Keď skončí Zlatica, pôjdem aj ja,“ utrúsil vraj nedávno medzi svojimi kolegami v Markíze sympatický moderátor hlavného večerného spravodajstva Patrik Švajda.  Mieni teda tento muž, ktorý má na svojom konte tri prestížne divácke ocenenia Televízna osobnosť Markízy (TOM) obetovať vlastnú kariéru kvôli svojej láske?

V Markíze po zmene vlastníka - keď Pavol Rusko v pondelok predal svoj podiel v televízii americkej spoločnosti CME - nemá nikto flek istý. Kým jedni tvrdia, že na listine ohrozených figuruje aj meno ambicióznej novinárky Zlatice Puškárovej, iní o jej vyhadzove vážne pochybujú. „Zlatice sa určite nezbavia, veď licenčná rada ani raz nevyhodnotila jej reportáže ako neobjektívne,“ myslí si jej kolega z televízie.

A čo na to samotná Puškárová? „V svojej relácii Na telo som nikdy nikoho nezvýhodňovala. Dokonca som nešetrila ani pána Ruska, keď bol mojím hosťom,“ zdôraznila moderátorka, ktorá bola nedávno nominovaná na prestížnu cenu Emmy Awards v kategórii Najlepšia spravodajská relácia sveta za špeciálny program zo summitu Bush - Putin. Šarmantný moderátor súčasnú situáciu v Markíze tiež nevníma tragicky. „Akékoľvek zmeny nového vedenia budem rešpektovať,“ jednoznačne vyhlásil Švajda a jeho priateľka Zlatica dodala: „Patrik mal vždy väčšie sympatie verejnosti než ja. Svedčia o tom aj divácke ocenenia. Najhoršie je báť sa a strach mi rozhodne nie je vlastný.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu