Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Zlatica Puškárová: Vystačím si s kabelkou

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (8)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA - Všetko zlé je na niečo dobré. Túto starú pravdu si uvedomila moderátorka TV Markíza Zlatica Puškárová (28), ktorá sa len pred pár dňami vrátila z New Yorku.

Spolu s kolegom Danielom Krajcerom a kameramanom sa tam vybrala vystrojená krásnou večernou róbou a kufrom plným osobných vecí. Na slávnostnom odovzdávaní prestížnych cien Emmy Award, na ktorú bola sama nominovaná v kategórii Najlepšia spravodajská relácia sveta za špeciálny program zo summitu Bush - Putin, chcela byť v kurze.

"Všetko som mala pripravené v kufri, no ten do New Yorku nedorazil. Musela som teda behať po obchodoch a kúpiť si šaty i topánky. I táto skúsenosť však bola na niečo dobrá. Zistila som, že si dokážem aj tri dni vystačiť len s kabelkou," povedala Zlatica s úsmevom. Ocenenie si zo zámoria napokon nepriniesla, no už nomináciu na novinárskeho Oscara pokladá za životný úspech. "Hemžilo sa to špičkovými, najmä staršími žurnalistami. Ocitnúť sa medzi nimi, to je pre mňa obrovská pocta," dodala moderátorka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu