Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šokujúca premena: Z nežnej krásky divoký vyvrheľ!

Herečka Rooney Mara zmenená na nepoznanie Zobraziť galériu (11)
Herečka Rooney Mara zmenená na nepoznanie

LOS ANGELES – Ako nebezpečný postrach ulíc! S takým imidžom sa nechala zvečniť mladá hviezdička Rooney Mara (25). Tá síce na červenom koberci vyzerá očarujúco, s novou vizážou by ste ju však v tmavom kúte zrejme stretnúť nechceli. Premenila sa na drsňáčku s prvkami emo-štýlu a horiacou cigaretou!

Od nevinného dievčatka má na míle ďaleko! Americká herečka, ktorú minulý rok zviditeľnila snímka Sociálna sieť, prešla poriadne tvrdou zmenou imidžu. Extravagantný zostrih, ebenová farba, zosvetlené obočie, tmavé líčenie, kožené náramky s prackami a hlava samý piercing. Zdá sa vám to málo? Pridajte dokonale ploché brucho, pripálenú cigaretu, tetovanie, či „zakrvavené“ prsty – a chuť na nežnôstky s touto dámou vás okamžite prejde!

Odvážne zábery z magazínu W, medzi ktorými nechýba póza hore bez, má na svedomí fotograf Jean-Baptiste Mondino. Rooney Mara sa však pred jeho objektív nepostavila v takejto podobe náhodou. Divoký zovňajšok totiž vystihuje Lisbeth Salander, postavu z herečkinho nadchádzajúceho filmu s názvom The Girl With The Dragon Tattoo. A ako sa zdá, poriadne sa v ňom odviazala!

Ako hollywoodska kráska priznala, drsný zásah do svojej vizáže neznášala práve ľahko. Nikdy predtým totiž o nič podobné nemala záujem a svoju prirodzenosť si chránila ako oko v hlave. Kvôli niektorým detailom svojho nového imidžu si navyše vraj dosť vytrpela. „Nikdy som nemala prepichnuté ani len uši,“ posťažovala sa Rooney v priloženom rozhovore. „Do každého ucha mi urobili štyri diery a to, paradoxne, bolelo najviac,“ uzavrela nepríjemný zážitok.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu