Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nahá divoška Noelia: Odhaľte toto sladké tajomstvo džungle!

Argentínska modelka Noelia Marzol Zobraziť galériu (6)
Argentínska modelka Noelia Marzol

BUENOS AIRES - Divoká a nespútaná! Tak vyzerá argentínska modelka a herečka Noelia Marzol (24) na svojich najnovších snímkach. Snedá krásavica hrdo predviedla svoj ohromujúco útly pás, zadoček akurát do ruky a najmä – veľké nahé prsia!

Vlhké vlasy, telo pokryté kúskami bahna a pohľad šelmy! Toto všetko majú možnosť vidieť Argentínčania na stránkach svojho obľúbeného pánskeho časopisu Hombre. Noelia totiž jednoznačne nepatrí medzi dámy, ktoré by mali problém odhaliť svoje nahé vnady. A pri pohľade na jej dokonalé prsia a rozkošný zadoček asi nezostane chladným nikto!

„Všetci sme radi pánmi v rôznych situáciach vo vzťahu, alebo aspoň sa tak hráme. Ja rada beriem veci do svojich rúk v štýle ‘si moje nevinné dieťatko,” prezradila Noelia pikošku zo svojho intímneho života a pridala aj poučenie pre prípadných nápadníkov: “Použi dobre to, čo máš a nebudeš to ľutovať!”

Noelia má však od prázdnej šoubiznisovej hlavičky ďaleko. Naopak, v škole získala štipendium za nejlepší študijný priemer. Ju však viac bavilo zabávať ľudí svojimi akrobatickými kúskami a tancom. V roku 2009 sa pridala k tímu Silvie Escudero v tanečnej šou ShowMatch – a opäť potvrdila svoju povesť divošky. Nemala totiž žiadny problém pozvŕtať sa na pódiu len v tango nohavičkách so strapcami. Nuž, horúca argentínska krv sa v nej nezaprie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu