Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bartošová vo forme: Ukazovala vnady!

Iveta mala naozaj hlboký výstrih. Zobraziť galériu (17)
Iveta mala naozaj hlboký výstrih.

BRATISLAVA – Všetko sa na dobré obracia?! Iveta Bartošová (44) sa vo štvrtok predviedla na svojom jedinom vianočnom koncerte. A ľudia neverili vlastný očiam a ušiam. Speváčka v dobrej nálade podala skvelý výkon. Navyše, bola neuveriteľne sexi!

Príjemný šok! Asi to sa dá povedať o bratislavskom Vianočnom koncerte Ivety Bartošovej. Speváčka, ktorá mala donedávna váhové a psychické problémy, doslova žiarila. Za večer vystriedala tri outfity. A kým jeden bol vyslovene romantický, časť koncertu odspievala v šatách s poriadne hlbokým dekoltom.

Za sexi zovňajškom však nezaostával ani Bartošovej výkon. „Asi tri rýchle pesničky išli na playback, aby stíhala tancovať. Ale inak spievala naživo a veľmi čisto,“ chválil Ivetu jeden z návštevníkov koncertu.

Ľudia sa dokonca nechali strhnúť aj úplne novými piesňami. Práve to asi povzbudilo kontroverznú speváčku najviac. „Koncert som si maximálne užila. Bolo príjemné vidieť, že ľudia vstávajú zo sedadiel a tancujú,“ povedala. Dúfajme, že dávka pozitívnej energie bola dosť veľká na to, aby Bartošová opäť nespadla na dno.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu