Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Bartošová a Pomeje: Prvé stretnutie po rozvode skončilo fraškou!

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje Zobraziť galériu (2)
Iveta Bartošová a Jiří Pomeje (Zdroj: isifa)

PRAHA – On bol dojatý, ona urazená! Takmer tri mesiace trvalo, kým sa mohla speváčka Iveta Bartošová (44) opäť stretnúť zoči-voči so svojím exmanželom Jiřím Pomejem (45). Zatiaľ čo blondínka dávala okato najavo svoj nezáujem, v očiach jej bývalého bolo vidieť slzy dojatia!

Prvé stretnutie je za nimi! Ivetu s exmanželom nezviedla dokopy náhoda, ale práca. Jiří totiž v utorok moderoval program Česká hvězda, počas ktorého mala minuloročná víťazka Iveta odovzdávať cenu Marte Kubišovej. „Iveta so svojou účasťou v programe váhala, ale potom sa rozhodla, že všetkým ukáže, že pre ňu už Pomeje nič neznamená,“ prezradil pre český denník Aha! človek zo speváčkinho tímu.

Chvíľami to vyzeralo rôzne! Blondínka totiž na akciu prišla poriadne neskoro. Dokonca sa zdalo, že cenu bude musieť odovzdať Marte Kubišovej niekto iný. Nakoniec však predsa len prišla. No ak si  myslela, že Pomeje nebude verejne prepierať ich súkromie, mýlila sa. „Ďakujem Ivetke, že sa jej podarilo doraziť. Osobne ti za všetko veľmi ďakujem. Bolo to veľmi krásne, pozdravuj Artura!“ neodpustil si vyznanie svojich citov dlhovlasý producent. Exmanželku dokonca obdaroval bozkom na ruku.

Iveta z jeho krátkeho prejavu rozhodne nebola nadšená. Pre médiá sa vyjadrila, že ju exmanžel opäť sklamal, pretože ho prosila, aby do mikrofónu nič osobné nehovoril. Zároveň však priznala, že už to s ňou nič nerobí. „Bolo to pre mňa rovnaké, ako keby som stretla fanúšika, ktorého vidím po prvý krát,“ povedala Iveta pre denník Aha! . Ako sa teda zdá, tejto dvojici na lepšie časy tak skoro svitať nebude!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu