Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Madonna odkazuje Kylie: Bojuj, bojuj, bojuj!

Slávna speváčka sa v opatere rodičov a priateľa spamätáva z krutej diagnózy.
Slávna speváčka sa v opatere rodičov a priateľa spamätáva z krutej diagnózy.

Pred troma rokmi venovala zisk z dražby svojej spodnej bielizne na boj s rakovinou.

Vtedy ešte netušila, že sa sama stane obeťou tejto zákernej choroby. Odkedy jej zistili rakovinový nádor na prsníku, ktorý jej vzápätí vyoperovali, neukázala sa na verejnosti, ale odkázala fanúšikom, že nad rakovinou určite zvíťazí. „Teraz musím odpočívať, ale vrátim sa,“ povedala. „Som zvyknutá víťaziť!“

Ostane bez detí?

S priateľom, francúzskym hercom Olivierom Martinezom, sa tešili, že po turné si konečne založia ozajstnú rodinku. S plánmi na dieťa však teraz musia pár rokov počkať, kým sa Kylie celkom nezotaví. Navyše jej hrozí, že po náročnej terapii ostane neplodná. Martinez je z choroby svojej lásky zdrvený a vôbec sa nevie sústrediť na prácu. Len čo má voľnú chvíľu medzi nakrúcaním, sadá do lietadla a letí do Austrálie.

Všetci stoja pri nej

Aj jej sestra Dannii zrušila pracovné záväzky v Londýne a priletela za Kylie do rodného Melbourne. Pomáha jej zvládať intenzívnu rádioterapiu, ktorá má zničiť všetky rakovinové bunky v jej tele. V nemocnici spôsobila jej prítomnosť menšiu revolúciu, pretože na oddelení, kde ležala, z bezpečnostných dôvodov obmedzili návštevy, takže mnohí pacienti na svojich blízkych čakali márne.

Kylie je však austrálskym miláčikom a dom jej rodičov sa stal doslova pietnym miestom, kde fanúšikovia prinášajú kvety a darčeky. Nezabúdajú na ňu ani kolegovia z brandže. Madonna, ktorej mama zomrela na rakovinu prsníka, keď bola ešte dieťa, poslala Kylie povzbudzujúcu esemesku: „Bojuj, bojuj, bojuj!“ A Kylie je odhodlaná jej radu poslúchnuť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu