Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Krainovej návrat z pôrodnice: Párty a ukazovanie syna!

Simona krainová ukázala syna. Zobraziť galériu (4)
Simona krainová ukázala syna.

BRATISLAVA – Stíha všetko! Modelka Simona Krainová (37) len vo štvrtok opustila spolu so synom Maxom pôrodnicu, a hneď na druhý deň sa vybrala žúrovať do centra Prahy. Na spoločenskej akcii sa stihla pochváliť svojím malým pokladom.

Modelka Simona Krainová si v piatok večer nedala ujsť módnu šou, ktorá sa konala v centre Prahy. Akcie sa zúčastnila aj napriek tomu, že iba vo štvrtok opustila brány pôrodnice. Ako vysvetlila, svoju účasť na podujatí sľúbila už dávno a preto chcela dodržať slovo. Hoci nechala bábätko doma, mysľou bola stále pri ňom. Fotografom a hosťom prítomným na akcii totiž s radosťou ukazovala zábery Maxa vo svojom mobilnom telefóne.

„Som vonku prvýkrát od pôrodu. No dlhú dobu už nikam nepôjdem. Max je úžasné a fantastické dieťa a ja sa mu chcem venovať naplno. Už teraz mám výčitky, že nie som s ním, ale účasť na tejto akcii som sľúbila,“ vysvetlila pre denník Aha! šťastná mamička, ktorá prezradila, že sa chce o malého Maxa starať sama - bez pomoci opatrovateliek. Chlapca v ten večer zverila do rúk svojej sestry Yvonny.


Ako zvláda Krainová spolu s partnerom Karolom starostlivosť o dcéru? Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu