Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Krainovej materská: Celý deň v pyžame a žiadna hygiena!

Simona Krainová s manželom na krste. Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová s manželom na krste.

PRAHA – Dáva jej zabrať! Simona Krainová (37) sa objavila po mesiaci od pôrodu v spoločnosti. Nedala si ujsť krst knihy Haliny Pawlowskej. Ako na akcii prezradila, špeciálne kvôli tejto príležitosti si po veľmi dlhej dobe umyla vlasy! Malý Max si totiž vyžaduje toľko pozornosti, že blondínka sa o seba nestíha starať.

Simona Krainová sa stala krstnou mamou novej knihy Haliny Pawlowskej. Po narodení malého Maxa síce tvrdila, že v spoločnosti ju tak skoro neuvidíme, ale... „Už som proste musela na chvíľu vypadnúť,“ povedala pre denník Aha! len niečo vyše mesiaca od pôrodu.

Modelka sa totiž na vlastnej koži presvedčila, že byť matkou je poriadne náročná úloha. „Zistila som, že si ráno nestíham vyčistiť zuby, alebo že pobehujem po byte stále v tom istom flanelovom pyžame s ogrckanou plienkou na ramene. Napríklad dnes som si konečne umyla vlasy,“ opísala svoju materskú dovolenku.

Mamičkovské povinnosti sa už dokonca stihli na Krainovej aj podpísať. Hoci je opäť štíhla ako prútik, jemne opuchnutú tvár zakryť nedokázala. Tá je výsledkom toho, že Simona sa pri synčekovi veľmi nevyspí. „Max ešte nepochopil, že noc je na to, aby sa spalo,“ prezradila. Napriek tomu však plavovláska naďalej odmieta opatrovateľku a o malého sa chce postarať vlastnými silami.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu