Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pozlátené šialenstvo: Dámy, vaše outfity sú totálny gýč!

Nablýskané, ale gýčové - niektoré dámy trblietky odhadnúť nevedia Zobraziť galériu (6)
Nablýskané, ale gýčové - niektoré dámy trblietky odhadnúť nevedia

LOS ANGELES – Poriadne to prehnali! Hoci zlatá farba na červenom koberci zvyčajne nič nepokazí, rozhodne treba odhadnúť tú správnu mieru. Že to môže dopadnúť naozaj katastrofálne, nám cez víkend predviedli hneď dve celebrity. Dámy, veď ste nablýskané ako salónky!

Ako nevydarené sošky Oscara! Tak v závere týždňa pôsobila známa herečka Olivia Wilde spolu s čokoládovou speváčkou prezývanou Sasha. Aj keď tieto ženy na prvý pohľad vôbec nič nespája, vkus budú mať zrejme rovnaký. Napriek rozdielnej postave, farbe pleti, či vyznávanej kultúre sa totiž do spoločnosti vystrojili veľmi podobne – trblietali sa od hlavy po päty!

Trošku navrch mala počas sobotňajšieho večera práve Olivia, ktorá zlatou róbou vyzdvihla svoju ukážkovú postavičku. Postaral sa o to výrazný opasok a úctyhodne hlboký výstrih bez spodnej bielizne. Celkový dojem však už taký očarujúci nebol. Hollywoodskej kráske vyumelkovaný imidž na sexepíle nepridal, práve naopak!

Nielen zopár kíl, ale aj rokov zlatisté šaty pridali speváckej hviezde z Nigérie. Sasha si uplynulú noc na odovzdávaní cien MTV Africa Music Awards prevzala sošku za najlepšiu ženskú interpretku. Za svoj outfit by si však cenu rozhodne nezaslúžila - populárna africká rapperka žiarila síce do ďaleka, no módni kritici z nej radosť určite nemali. Prehnane trblietavé mala nielen šaty, ale aj masívne doplnky v podobe náušníc a náramku. Zrejme jej štylista zabudol pripomenúť osvedčené pravidlo, že menej je niekedy viac!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu