Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sexi vegetariánka hore bez: Olivia, kde tou rukou šmátraš?!

Olivia Wilde rafinovane vytasila ženské zbrane Zobraziť galériu (6)
Olivia Wilde rafinovane vytasila ženské zbrane

LOS ANGELES – Vie, ako podráždiť mužské zmysly! Americká herečka Olivia Wilde (26) dokáže prebudiť divoké fantázie aj bez toho, aby sa úplne vyzliekla. V duchu hesla „menej je viac“ si totiž nedávno zapózovala pre istý magazín – s poodhalenými prsiami a v lascívnej póze!

Sexi aj bez lekárskeho plášťa! Hoci Oliviu slovenský divák najviac pozná ako bisexuálnu doktorku z kultového seriálu Dr. House, v súčasnosti hviezdi v sci-fi trileri s názvom Tron: Dedičstvo. Dobrá reklama však nikdy nie je na zahodenie – fanúšikov do kín pozýva aj z obálok magazínov... S poriadne provokatívnym nádychom!

Žiadna bielizeň, rozhalené sako a ruka smerujúca k rozkroku – aj tak sa dá nosiť štýlový nohavicový kostým v dráždivej červenej. Mladej brunetke však nie sú cudzie ani luxusné róby či Evine rúcho. V najnovšom vydaní magazínu Flaunt sa totiž ukázala tak, ako ju príroda stvorila. A okrúhly zadoček vystrčila spoza kaktusov!

Aj keď odvážne zábery sú dôkazom, že herečkinej postavičke nič nechýba, novinári jej občas kladú poriadne ošemetné otázky. Čudujú sa totiž, prečo Olivia ako vegetariánka nepôsobí vychudnuto. Na to má však pohotovú odpoveď: „Pretože som vydatá za Taliana a vždy, keď ho požiadam, aby uvaril večeru, som si stopercentne istá, že to budú cestoviny. Každopádne, je množstvo vegetariánov, ktorí sú tuční.“ Olivia, od nich máš ty zatiaľ na míle ďaleko!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu