Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Eva, čo si to so sebou porobila? Veď vyzeráš ako čierna vdova!

Eva Mendes nevkusnou róbou sklamala na plnej čiare Zobraziť galériu (8)
Eva Mendes nevkusnou róbou sklamala na plnej čiare

TORONTO – S krivkami na zabitie, no úplne zahalená! Ak niekto vie, ako sklamať svojich mužských fanúšikov, tak je to rozhodne hollywoodska kráska Eva Mendes (36). Svoj kubánsky sexepíl totiž už opäť zadupala nevhodným outfitom – bola fádna a zostarnutá o niekoľko rokov!

Ako vystrihnutá z rodiny Addamsovcov! Ak si nedokážete predstaviť, ako by vyzerala novodobá Morticia Addamsová, stačí sa pozrieť na sobotňajšie zábery Evy Mendes. Tá sa totiž na medzinárodnom filmovom festivale v Toronte predstavila s takým imidžom, ako by si kinematografický sviatok pomýlila s pohrebom. Eva, týmto si si to u Kanaďanov poriadne pokašľala!

Bežné líčenie, žiaden večerný účes a čierna róba zametajúca podlahu! V takom štýle známa americká herečka zavítala na premiéru snímky Last Night, kde s výberom šiat očividne šliapla vedľa. Bujný dekolt či sexi nohy v mini – o tom všetkom mohli kanadskí fanúšikovia v súvislosti s Evou iba snívať. Nevábnym materiálom, okrúhlym výstrihom až pri krku, či trojštvrťovými rukávmi filmovú hviezdu zďaleka nepripomínala. Skôr sa podobala na konzervatívnu mníšku z kláštora!

Paradoxom je, že hoci Eva patrí medzi najospevovanejšie krásky Hollywoodu, ona sama si uvedomuje, že za všetko vďačí vizážistom. A čo hovorí na status jednej z najsexi žien sveta? „Veľmi mi to lichotí, ale úprimne, všetko sa točí okolo vlasov a mejkapu. Odmyslite si to a som naozaj celkom priemerná – len dievča od vedľa.“ Zdá sa, že s imidžom prirodzenosti tiahne už aj na červený koberec. Čo sa však týka samotných šiat – pri tých by si nabudúce mohla nechať poradiť!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu