Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Doobliekaná Rihanna: Kam sa podel jej vkus?

Rihanna podivným outfitom opäť šliapla poriadne vedľa Zobraziť galériu (18)
Rihanna podivným outfitom opäť šliapla poriadne vedľa

LONDÝN – Obrovská mašľa na hlave a prapodivná sukňa! Tak sa predviedla speváčka Rihanna (22) pri rozsvecovaní vianočných svetiel v londýnskom Westfielde. Barbadoská krásavica tak opäť potvrdila, že s jej vkusom to ide poriadne dolu vodou!

Má krásne telo, s jej obliekaním je to však horšie! Rihanne dokonalú postavu závidí nejedna žena, jej vkus v obliekaní je však viac ako biedny. Zdá sa, že speváčka si v poslednej dobe navlečie na seba hocičo, čo jej príde pod ruku - a je jej úplne jedno, ako vyzerá!

Mašľa upratovačky, sexi top a ultra moderná sukňa – tak takáto kombinácia by asi nevyzerala dobre na nikom. Pridajte výrazný mejkap a výsledný dojem nebude najlepší – a nezachráni to ani fakt, že jej sukňa ladí s výrazne červenými vlasmi, ktorými nedávno šokovala svojich fanúšikov. „Červená sa teraz hodí k mojej povahe, je zábavná, hravá a flirtovná,“ vysvetlila speváčka prefarbenie svojej hrivy.

Ako už bolo vyššie spomenuté, hudobná hviezda sa takto obliekla na rozsvietenie vianočnej výzdoby vo Westfielde. Netají sa pritom, že ju s Londýnom spája silné puto a dokonca uvažuje nad tým, že požiada o britské občianstvo. „Trávim tu oveľa viac času ako v Los Angeles,“ ako jeden z dôvodov uviedla Rihanna.



Slávna speváčka vie byť aj štýlová, presvedčte sa tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu