Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kate Middleton pod paľbou: Na kráľovnú si prichudá!

Kate Middleton si od Jemimy Khan vyslúžila poriadnu kritiku Zobraziť galériu (4)
Kate Middleton si od Jemimy Khan vyslúžila poriadnu kritiku

LONDÝN – Nie je zasnúbená ani mesiac a už na ňu útočia! Kate Middleton (28) bola určite aspoň do nejakej miery pripravená na to, čo príde. Toto však asi nečakala. Bývalá partnerka Hugha Granta, Jemima Khan (36), ju obvinila z toho, že je na manželku následníka trónu prichudá!

Prehnala to! Jemimu Khan poznajú vo Veľkej Británii na každom večierku, zdá sa však, že bývalej priateľke Hugha Granta poriadne narástol hrebienok. Na paškál si totiž zobrala budúcu manželku princa Williama. „Kate Middleton – toto nie sú stehná, ktoré unesú dediča, však? Nemožne úzke!“ Žeby Jemimu trápila žiarlivosť na mladšiu, krajšiu a urodzenejšiu ženu ako je ona sama?!

Je fakt, že Kate má od postavy princeznej Diany pomerne ďaleko. Lady Di sa totiž v čase svojho sobáša mohla pochváliť postavou krv a mlieko. To však neznamená, že by brunetka mohla mať problém priviesť na svet dediča. Jemimin status pobúril množstvo ľudí, a tak ho radšej vymazala a začala sa rýchlo ospravedlňovať: „Nebola som hnusná... Nechcelo by mať každé dievča nemožne úzke stehná?“

Nech je, ako chce, Kate sa zrejme musí pripraviť na to, že pod drobnohľadom verejnosti bude ešte viac ako doteraz. Ani to však zrejme nezmenšuje jej radosť z blížiaceho sa sobáša. Princ William ju požiadal o ruku na dovolenke v Afrike. „Bolo to veľmi romantické,“ prezradila Kate o momente, keď jej William na prst navliekol zásnubný prsteň zdedený po jeho mame, princeznej Diane.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu