Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Judínyovej trik na mužov: Vieme, ako ich oblbuje!

Erika Judínyová má na mužov svoje finty. Zobraziť galériu (8)
Erika Judínyová má na mužov svoje finty.

BRATISLAVA – Aj ona používa rôzne finty! Niektoré ženy majú pred mužmi svoje malé tajomstvá. Najmä počas rodiaceho sa vzťahu. Ani Erika Judínyová nie je výnimkou. Aké triky používa moderátorka markizáckej Smotánky na to, aby bola pre opačné pohlavie atraktívnejšia?

Moderátorka Erika Judínyová si nedala ujsť stredajší krst knihy od Lucie Kollárovej s názvom Bradaté problémy s láskou. Ako sme sa od spisovateľky dozvedeli, jej publikácia zachytáva vtipné historky zo vzájomného spolužitia mužov a žien. „Sú tam najmä príhody týkajúce sa vzniku vzťahu. Napríklad to, ako majú ženy problém ísť v chlapovom byte na veľkú potrebu. Snažia sa to rôzne kamuflovať... len nech sa to nedozvie,“ priblížila topkám autorka.

Preto sme sa Eriky Judínyovej spýtali, či aj ona počas rodiacej sa lásky rieši podobné „problémy“. „Musím sa priznať, že zvyknem zaspávať s drobným mejkapom. Niekedy aj o pol hodinku skôr vstanem, okúpem sa a jemne sa nalíčim. Poradila mi to kolegyňa. Ona to tak robí už roky a funguje to,“ smeje plavovláska. „Chcem však podotknúť, že môj bývalý partner ma ubezpečoval, že som krásna aj nenalíčená,“ uzavrela s úsmevom na tvári Erika.

Erika Judínyová zvádza mužské pohlavie aj svojim oblečením. Inšpirujte sa jej štýlom obliekania TU.

Sledujte TOPKY TV: Erika Judínyová prezradila, aké triky používa na mužov.

 

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na krste knihy Lucie Kollárovej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu