Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Judínyovej papierový outfit: Odhalil telo aj bielizeň!

Erika Judínyová vie nosiť aj takýto netradičný model. Zobraziť galériu (15)
Erika Judínyová vie nosiť aj takýto netradičný model.

BRATISLAVA – Opäť šokovala oblečením! Erika Judínyová je známa exkluzívnym kúskami, ktoré skrýva vo svojom šatníku. Keď sa rozhodne niektorý z nich prevetrať, pohľad na ňu občas vyrazí dych. Inak tomu nebolo ani počas nedávnych Bratislavských módnych dní. Moderátorka prišla do spoločnosti v šatách vyrobených z papiera!

Znova provokovala! Moderátorka Erika Judínyová má postavu, akou sa môže pochváliť máloktorá žena. Aj preto si môže obliecť extravagantné modely, ktoré decentne odhaľujú jej telo. Inak tomu nebolo ani na nedávnej spoločenskej akcii, kde predviedla netradičný outfit. Ten totiž nebol ušitý z látky, ale z papiera so striebornou potlačou.

Keď sme u makizáckej moderátorky zisťovali pôvod tohto výstredného kúsku, nešetrila chválami. „Vytvoril ho návrhár Marcel Holubec. So šatami som bola veľmi spokojná,“ povedala nám tvár Smotánky, ktorá sa netrápila tým, že šaty boli dierkované a odhaľovali jej telo. Ako sme sa totiž dozvedeli, boli podšité. Erika tak neukázala viac, než by chcela. A model aj napriek opatreniam pôsobil zvodne.

Chcete kráčať s dobou a byť trendoví? Boris Hanečka a Lukáš Kimličká vám poradia, čo si obliecť do jesenného počasia! Čítajte TU.

Foto: paparaci.sk, TG; Zdroj: Topky.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu