Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Judínyová: Mala čo robiť, aby jej nespadli nohavice!

Erika Judínyová si neustále naprávala nohavice Zobraziť galériu (17)
Erika Judínyová si neustále naprávala nohavice

ROŽŇAVA – Problémy s outfitom! Erika Judínyová a Jozef Oklamčák sa počas uplynulého víkendu stali krstnými rodičmi nového luxusného hotela v Rožňave. Moderátorka sa pri tej príležitosti nahodila do trblietavého topu a tmavých nohavíc. A práve tie jej spôsobovali menšie problémy.

Erika Judínyová a Jozef Oklamčák sa zhostili úlohy krstných rodičov. Symbolickým prestrihnutím pásky otvorili nový štvorhviezdičkový hotel v centre Rožňavy. „Pozvala ma moja bývalá zverenkyňa Lucia Liptáková. V roku 2005 vyhrala prestížnu medzinárodnú súťaž Miss Globe. Som veľmi rád, že sa jej takto darí,“ povedal Oklamčák.

Tvár markizáckej Smotánky si na výnimočnú príležitosť obliekla trblietavý top, vysokánske čierne čižmy a nohavice tmavej farby. Ako sa však neskôr ukázalo, nebol to práve najlepší výber. Gate jej totiž trochu padali. „Schudla som zopár kíl a nedržia tak, ako by mali,“ povedala Judínyová, ktorá z dôvodu úbytku niekoľkých centimetrov v páse neustále kontrolovala, či jej pri zohýbaní nevykúka to, čo by malo zostať skryté.

Napríklad aj počas komunikácie s odborníkom na ženskú krásu si zozadu pridŕžala rukou rifle a vyťahovala ich nahor. Vďaka svojej obozretnosti teda predišla menšiemu trapasu. V budúcnosti by sa však mala radšej obliecť tak, aby nielenže vyzerala dobre, ale aby sa aj cítila komfortne.

Ako to vyzeralo na otvorení hotela? Kliknite SEM!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu