Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Exotická Triana: Jej pikantným vnadám sa nedá odolať!

Modelka Triana dostala do vienka poriadnu dávku sexepílu Zobraziť galériu (6)
Modelka Triana dostala do vienka poriadnu dávku sexepílu

LONDÝN - Dokonalé krivky! Modelka Triana Iglesias (28) sa možno narodila v Osle, od chladnej Nórky má však poriadne ďaleko. Naopak! V očiach sa jej zračí pohľad divokej šelmy, ktorému len sotva niekto dokáže odolať. A to ešte nespomíname jej kypré prsia!

Túto sexicu neprehliadnete! Vďaka svojim dokonale ladným krivkám sa Triana dostala na prvé stránky viacerých pánskych magazínov. A niet divu! Plné guľaté prsia, zvodný výraz a provokujúce znamienko krásy nad perou jej zaručili miesto medzi najzvodnejšími modelkami dneška!

Táto modelka, herečka a televízna moderátorka v jednom sa síce narodila v Osle, viac sa však podala na maminu časť rodiny so španielskymi koreňmi. „Posledných pár rokov sa živím ako modelka a snažím sa užívať si život naplno. Milujem svoj život a svoju prácu...“ zverila sa s momentálnymi pocitmi na svojej internetovej stránke.

Triana je pomerne nízka, meria len 167 centimetrov, pri erotických fotografiách je však tento údaj celkom nepodstatný. V Škandinávii patrí medzi celebrity a minulý rok si zatancovala aj v nórskej verzii súťaže Let´s Dance. Skončila na štvrtom mieste – ktovie, či za tento úspech vďačí tanečným schopnostiam, alebo skôr svojej kráse.

Počas svojej kariéry sa predviedla na prvých stránkach mnohých magazínov vrátane titulov ako Playboy, FHM, Esquire či Maxim. Jej snom bolo však niečo celkom iné: „Od malička som chcela byť Wonder Woman - „ženskou silou v bikinách“, ktorá by zachraňovala svet svojou mocou superhrdinky.“ Triana síce svet nezachraňuje, ale vďaka šteklivým fotkám aspoň rozdáva potešenie mnohým pánom!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu