Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lesbická moderátorka v podprsenke: Aha, ako si drží vnady!

Ellen DeGeneres Zobraziť galériu (6)
Ellen DeGeneres

LOS ANGELES – Ako poriadna drsňáčka! Tak sa na jednej zo svojich fotografií tvári americká moderátorka Ellen DeGeneres (52), ktorá sa otvorene hlási k homosexuálom. Podivuhodná zmes ženských i mužských prvkov preto v tejto podobe nie je náhodná – má prinútiť premýšľať o sexualite!

V niektorých veciach ako žena, v iných ako muž! Aj tak by sa dal vyjadriť komplikovaný význam čiernobieleho záberu, ktorý je výsledkom práce fotografky Annie Leibovitz. Vznikol zrejme ešte v roku 1998 na Havaji, no bežný divák si ho momentálne môže pozrieť na výstave s názvom Hide/Seek: Difference and Desire in American Portraiture. Tá potrvá až do 13. februára budúceho roka, pričom vystavených bude približne 105 umeleckých diel od renomovaných autorov. Nevynímajúc Andyho Warhola.

Strapatá, s desivo bledou tvárou, zvýrazneným obočím a cigaretou v ústach! S takým imidžom sa Ellen nechala zvečniť len v podprsenke. Tam sa však jej svojská ženskosť končí – podivuhodne svalnaté ruky, či vytŕčajúca biela bielizeň totiž pôsobí až priveľmi mužne!

Blondínka, ktorá sa americkým divákom pravidelne prihovára prostredníctvom vlastnej talkšou, vyšla s pravdou von už pred 13 rokmi. Svoju sexuálnu orientáciu priznala v relácii kolegyne Oprah Winfrey. Od roku 2004 tvorí pár s herečkou Portiou de Rossi, ktorú vytrhla z pazúrov zákernej anorexie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu