Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slovenská krásavica Gregorová: Svet dobýja nahými prsiami!

Slovenka Zuzana Gregorová má svetu čo ukázať Zobraziť galériu (2)
Slovenka Zuzana Gregorová má svetu čo ukázať

MADRID – Nahota jej nerobí žiadny problém! Slovenka Zuzana Gregorová (21) rozhodne nepatrí medzi modelky, ktoré by sa pred objektívom hanbili. Najnovšie sa o tom mohli presvedčiť aj španielski čitatelia magazínu El Pais Semanal. Zuzana im totiž predviedla svoje prsia v celej ich nádhere!

Je to profesionálka! Brunetka s výraznou tvárou vie, že keď sa chce presadiť vo svete modelingu, nemôže priveľmi vymýšľať. Keď jej fotograf povie: „Rozopni si zips a ukáž prsia“, neváha a poslúchne. A niet divu – jej telo totiž nemá jedinú chybičku!

Sexi Bratislavčanka sa vo vodách svetového modelingu pohybuje už niekoľko rokov a na svoju doterajšiu kariéru môže byť naozaj hrdá. Jej tvár už zdobila stránky viacerých prestížnych magazínov – od  Harper´s Bazaar cez Vogue či Marie Claire až po Elle. Vďaka svojej tvárnosti dokáže na fotografiách pôsobiť ako nevinný anjel či ako divoká zvodkyňa.

Nezastavila ju ani výška! Napriek tomu, že na modelku nie je až taká vysoká – meria 175 centimetrov – sa jej darí aj v živom predvádzaní  na módnych prehliadkach. Pravidelne sa zúčastňuje módnych týždňov v Miláne, New Yorku aj v Paríži.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu