Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Křečkovi muži z Talentu: Žaloba za milión!

Křečkovi muži naštvali Aleša Rozsívala. Zobraziť galériu (10)
Křečkovi muži naštvali Aleša Rozsívala.

BRNO – Postup s trpkou príchuťou! V nedeľnom semifinále šou Česko Slovensko má talent to Křečkovi muži nemali jednoduché. Do finále prešli len tak-tak. Horšie však je, že neúspešný konkurent Aleš Rozsíval (25) sa im vyhráža poriadne mastnou žalobou!

Naštvali ho! Křečkovi muži sú nielen tanečníci, ale aj vtipní chalani. Dokázali to nedeľnou upútavkou, v ktorej napodobňovali niektorých semifinálových kolegov.

Navyše, jeden z členov tanečnej skupiny si počas reklamnej prestávky v Rozhodnutí neodpustil poznámku: „Pre pani Bílú môžeme nabudúce napríklad holubičky...“ A to je veta, ktorú iluzionista Aleš Rozsíval použil pri kastingu, kedy porotcov presviedčal, aby ho pustili ďalej. Nanešťastie, počas štvrtého semifinále sedel v hľadisku a všetky žarty na svoj účet počul. „To sú kreténi. Za túto paródiu ich zažalujem o milión, ako sa to robí v Amerike,“ rozčuľoval sa pred nami.

Zisťovali sme preto, či si Křečkovi muži nemyslia, že to s vtipkovaním prehnali. „Nemyslíme si, že by sa niekto naštval. Malo to mať opačný efekt. Išlo o to, že boli takí dobrí, že sme si ich všimli,“ vysvetľovali nám chalani.

Humor nestratili ani pri zmienke miliónovej žaloby, ktorou sa im vyhráža Aleš. „Máme ešte milión a pol naviac, takže v pohode,“ smiali sa. „To by sme ale najprv museli vyhrať,“ podotkol jeden z nich. Minúť výhru na súdne vyrovnanie by však vôbec nebolo na smiech. Chalanom teda zostáva len veriť, že Rozsívalove hrozby zostanú len slovami...

 

VIDEO: Pozrite si semifinálové vystúpenie skupiny Křečkovi muži.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu