Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Utrápená Hašková: Ľutujem, čo som spravila!

Dominika Hašková ľutuje svoje rozhodnutie. Zobraziť galériu (16)
Dominika Hašková ľutuje svoje rozhodnutie.

BRNO – Zožala úspech, ale aj tak nie je šťastná! Mladá speváčka Dominika Hašková (15) v nedeľu večer postúpila v šou Česko Slovensko má talent do finále. Mala by sa preto radovať. Kráska nám však v rozhovore prezradila, že ju istá vec veľmi trápi. Prečo má na seba ťažké srdce?

O tom, že má Dominika Hašková množstvo fanúšikov, niet pochýb. Najmä mužské pohlavie je z dcéry známeho hokejového brankára namäkko. Zisťovali sme teda, či je srdce tejto krásky voľné.

Ako nám Dominika prezradila, v súčasnosti priateľa nemá. No len nedávno ukončila trištvrteročný vzťah. „Rozišli sme sa zhruba pred dvoma mesiacmi. Bola to moja prvá veľká láska,“ povedala smutným hlasom, pričom o detailoch a dôvodoch rozchodu nechcela rozprávať. Dodala len toľko, že to celé skončilo z jej iniciatívy.

Spomínané rozhodnutie však s odstupom času oľutovala. „Teraz ma to veľmi mrzí,“ poznamenala. „Možno sa ešte dáme dokopy,“ dúfa brunetka. Dôkazom toho, že nie je všetko stratené, môže byť aj fakt, že ju prišiel expriateľ povzbudiť na nedeľňajšie semifinálové kolo. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa to medzi dvojicou bude ďalej vyvíjať.

Ak vás zaujíma, ako to na treťom semifinálovom kole šou Česko Slovensko má talent vyzeralo, pozrite si fotografie v GALÉRII.

Čo hovorí známy brankár Dominik Hašek na postup svojej dcéry a ako prežíval napätie počas semifinálového kola? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu