Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávik a spol v Talente: Najprv konflikt, potom šok!

Jaro Slávik zostal po zverejnení diváckeho hlasovania prekvapený. Zobraziť galériu (24)
Jaro Slávik zostal po zverejnení diváckeho hlasovania prekvapený.

BRNO – Toto teda nečakali! Včerajšie štvrté semifinálové kolo šou Česko Slovensko má talent sa nieslo v zvláštnom duchu. Najskôr sa porotkyňa Lucie Bílá (44) pustila do slovnej bitky s Jarom Slávikom (36), potom zostala nemilo prekvapená. A nielen ona, ale aj zvyšok poroty!

Najviac diváckych sympatií si včera večer v šou Česko Slovensko má talent získali sestry Winklerové. Tie sa stali absolútnymi víťazkami kola. Ich výkon vychválila aj odborná porota. Namäkko bol tiež Jaro Slávik, ktorý dokáže byť k súťažiacim skutočne nepríjemný. A k niektorým v nedeľu aj bol!

Už počas prvého vystúpenia, keď sa na pódiu zjavila pani Magdaléna, sa Jaro nudil, čo jej dal patrične najavo. Dôchodkyni nekompromisne uštedril tzv. X-ko. To sa rozsvietilo aj počas spevu exotického Antóna Toráča, čo už rozčertilo Lucii Bílú. „Chcela by som vidieť, že keby ste tam stál, čo by ste robil. Bol by tu niekto, kto by si odpil z kávy a stlačil bzučiak... ja by som nezaspievala ani Horí,“ bránila Lucie speváka za hlasnej podpory publika. Situáciu zachraňoval Jan Kraus, avšak ani on nebol z Toráčovho spevu nadšený.

O spokojnosti sa v prípade poroty nedá hovoriť ani pri záverečnom rozhodnutí. Na druhom a treťom mieste skončili podľa diváckych hlasov tanečníci s názvom Křečkovi muži a Lucie so psom Angelom. Jaro Slávik rovno povedal tanečnej formácii, že ich vystúpenie sa mu vôbec nepáčilo a ďalej poslal ich súperku. Rozdielny názor mal Jan Kraus. „Diváci ma dnes trošku zaskočili, pretože priznávam, že by som volil úplne inak,“ poznamenal a spoločne s Bílou poslal ďalej tanečníkov.

Ak chcete vedieť, ako včerajší večer prebiehal, pozrite si GALÉRIU.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu