Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najpikantnejší kalendár roku: Divoška Vikky ukázala prsia aj čosi viac!

Vikki Blows Zobraziť galériu (11)
Vikki Blows

LONDÝN - A je to vonku! Tohto okamihu sa fanúšikovia obdarenej Britky Vikki Blows (22) už nevedeli dočkať. Konečne si totiž môžu kúpiť kalendár s jej najnovšími fotografiami - a netreba azda dodávať, že oblečená je na nich naozaj poskromne!

Šortky na nikom nevyzerajú lepšie! Hoci krátke nohavice podľa mnohých mužov nepatria medzi najsexi odevy, Vikki v nich vyzerá jednoducho na zjedenie. Či už ich má ozdobené trakmi alebo pištoľkou za pásom, na sexepíle jej určite neuberajú. Naopak, vďaka svojim dokonalým prsiam si Vikki môže dovoliť hocičo!

Mladá brunetka vždy túžila po tom, aby bola súčasťou šoubiznisu. „Vlastne som chcela byť Kate Moss na titulke Vogue, ale bola som prinízka,“ povedala táto útla, len 155 centimetrov vysoká krásavica. Nakoniec skončila trochu inak, ale zdá sa, že jej to vôbec nevadí. „Živím sa tým, že ukazujem prsia, je to v poriadku,“ nehanbí sa priznať Vikki.

Čo jej chýba na výške, to dobehla počtom piercingov. Jej telo nezdobí jeden či dva, ale hneď deväť. A to nie je všetko! Okrem toho by ste na jej pokožke našli aj šesť tetovaní. Napriek svojmu drsnému imidžu však tvrdí, že nepije ani neberie drogy. „Nie som vôbec taká, ako si myslíte,“ odkazuje svojím fanúšikom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu