Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Monica Bellucci v plavkách: Božský dekolt, aký sa len tak nevidí!

Monica Bellucci je aj pred blížiacou sa 50-tkou očarujúca Zobraziť galériu (5)
Monica Bellucci je aj pred blížiacou sa 50-tkou očarujúca

RÍM – Má postavičku ako lusk! Hoci Monica Bellucci (46) pomaličky ťahá na päťdesiatku a tento rok dokonca porodila druhé dieťa, je stále viac ako neodolateľná. Napriek plynúcemu času sa v nej totiž spája všetko, po čom muži túžia – krása, ženskosť a priam hriešny sexepíl!

Osí driek aj výstavný dekolt! To všetko Monica predviedla na titulnej strane austrálskeho časopisu Men's style, pre ktorý sa nechala zvečniť v sexi červených plavkách. Treba uznať, že so štedrým výstrihom aj tentoraz ulahodila nejednému mužskému oku. Herečka jej totiž v závideniahodnej forme a pohľad na ňu vyvoláva jediné – zaslúžený obdiv!

Je priam neuveriteľné, že talianska krásavica svojmu manželovi, Vincentovi Casselovi, porodila druhé dievčatko, Leonie, len pred piatimi mesiacmi. S popôrodnou váhou však očividne nemala najmenší problém – už šesť týždňov na to zažiarila v reklame pre Martini Gold. A to všetko bez zbytočného diétovania!

„V láske k jedlu som pravá Talianka! Jem všetko, čo milujem, najradšej však mám talianske jedlo ako moja dcéra,“ nechala sa Monica počuť v istom rozhovore. Na tanieri má cestoviny častejšie než čokoľvek iné, no môže si to dovoliť. Čerstvé zábery v plavkách sú tým najlepším dôkazom!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu