Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Puterová z Talentmánie: Zo sivej myšky sa vykľula zvodkyňa... a je vo finále!

Dominika pôsobila na divadelných kastingoch nesmelo, v priamom prenose však hviezdila. Zobraziť galériu (15)
Dominika pôsobila na divadelných kastingoch nesmelo, v priamom prenose však hviezdila.

BRATISLAVA/KOMJATNÁ – Sršal z nej sexepíl! V siedmom semifinálovom kole súťaže Talentmánia sa predstavila aj mladá speváčka Dominika Puterová (18). Tá na divadelných kastinoch pôsobila všedne a nesmelo, v nedeľu večer však všetkých očarila. Nečudo, že v diváckom hlasovaní prevalcovala ostatných súťažiacich!

Krátka mini jej zaručila postup! Pri hodnotení nedeľného výkonu Dominiky Puterovej porota nešetrila chválami. Okrem brunetkinho spevu bol vyzdvihnutý aj jej zmyselný vzhľad. Zrejme aj ten jej dopomohol k tomu, že zvíťazila nielen v pomerne vyrovnanom súboji s a capellou One Way, ale dostala aj najviac esemes hlasov.

„Neskutočne sa mi to páčilo,“ zhodnotila Dominikino vystúpenie Adela Banášová. „Si krásne oblečená a zvládla si to aj napriek tomu, že na sebe nemáš sukňu,“ dodala so smiechom pričom narážala na speváčkin extrémne kratučký outfit.

Nadšený bol aj Pavol Habera. Ten dokonca poznamenal, že keby sa zúčastnila speváckej súťaže SuperStar, určite by bodovala v prvej desiatke. „Na javisku vyzeráš výborne a prirodzene, je to veľká devíza,“ dodal na adresu brunetkinho výzoru nekompromisný porotca. Zdá sa, že ten okrem kritizovania, vie výkon súťažiacich aj pochváliť.  

Ak vás zaujíma, ako včerajší semifinálový večer Talentmánie vyzeral, pozrite si fotografie v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu