Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pišný z Talentmanie: Kríza s priateľkou... po troch rokoch!

Matúš Pišný. Zobraziť galériu (4)
Matúš Pišný.

BRATISLAVA – Neverí mu?! Priateľka tanečníka Matúša Pišného (19), ktorý v súčasnosti boduje v súťaži Talentmania, nie je z jeho úspechu príliš nadšená. Ako nám nadaný súťažiaci prezradil, žiarli na jeho fanúšičky!

Sympatický tanečník, ktorý v nedeľu predviedol počas priameho prenosu Talentmanie electric boogie, si vďaka svojej charizme a nadaniu okamžite vytvoril obrovský fanklub fanúšičiek. Jeho priateľka Zuzana však z toho nie je príliš nadšená!

„Ona už teraz žiarli,“ poznamenal na adresu svojej partnerky tanečník. Ten sa v súčasnosti zdržiava v hlavnom meste, zatiaľ čo Zuzana žije v Martine. S faktom, že jej priateľ vyvoláva u mladých dievčat hystériu, sa bude musieť zmieriť. Tanečník si však zatiaľ záujem opačného pohlavia nepripúšťa. „Fanynky neberiem príliš vážne,“ tvrdí Matúš.

Pišný si je nateraz istý svojím trojročným vzťahom. Mal by sa však mať na pozore. Medializácia totiž partnerstvu vôbec neprospieva. Vhodným príkladom môže byť aj víťaz Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr. Spevák po víťazstve v súťaži ukončil päťročný vzťah s priateľkou Michaelou. Je teda otázne, či Matúšova láska vydrží.



O ďalšej finalistke Patrícii Janečkovej sa viac dozviete TU:



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu