Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Fakír Kozák z Talentmanie: Toto by som už nechcel zažiť!

Fakír Petr Kozák má po svojom vystúpení na chrbte len škrabance. Zobraziť galériu (9)
Fakír Petr Kozák má po svojom vystúpení na chrbte len škrabance.

BRATISLAVA – Aj on vie, čo je to bolesť! Fakír Petr Kozák (25) z Talentmanie pôsobí počas svojho vystúpenia suverénne a zo zranení si ťažkú hlavu nerobí. Má však v zálohe zážitok, ktorý nepatril k tým príjemným!

Fakír Petr Kozák šokoval svojím vystúpením mnohých divákov. Počas sobotňajšieho semifinálového kola Talentmanie bosý stúpal po črepinách, ľahol si na klince a na čepele ostrých kôs. To však ešte nič nebolo. Mnohým jeho vyčíňanie vyrazilo dych vo chvíli, keď sa na neho postavili porotcovia Genzer a Suchánek.

Mladík vyviazol len so škrabancami, krv našťastie netiekla. „Rany si v podstate nehojím. Ono to väčšinou prejde samo,“ prezradil pre topky.sk Kozák. Ako ďalej dodal, mieru zranení si kontroluje až doma. V prípade silnejších popálenín siahne po liečivých mastiach, ktoré sú na takéto prípady určené.

Petr začínal svoju kariéru pri ohňoch. Po rokoch skúseností dokáže porovnať, čo viac bolí – či popálenina alebo opar. „Mal som veľký úraz, keď som si oparil celú ruku. Bolo to niečo iné, než som zvyknutý. Toto by som už nikdy nechcel zažiť,“ uzavrel tému zranení fakír.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s fakírom Petrom Kozákom. 



masochista Peter - talentmania


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu