Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zúbožený Michael Douglas: Rakovina ho mení na nepoznanie!

Michael Douglas vyzerá unavenejšie než kedykoľvek predtým Zobraziť galériu (7)
Michael Douglas vyzerá unavenejšie než kedykoľvek predtým

NEW YORK – Bledý a vychudnutý! Hoci lekárske prognózy od začiatku hovoria v hercov prospech, jeho tvár čoraz väčšmi odráža známky neľahkého súboja. Podľa najnovších záberov totiž rakovina hrdla Michaela Douglasa (66) stále tvrdo skúša – hollywoodska hviezda naďalej chradne!

Unavený a vyziabnutý! Tak v týchto dňoch pôsobí niekdajší hrdina filmových plátien, ktorý medzičasom podstúpil náročnú liečbu rakoviny. Tá na ňom síce zanechala viditeľné stopy, no Michael sa rozhodne nevzdáva. Dôkazom je jeho snaha viesť pokojný rodinný život ako doteraz. Aj keď ho to iste stojí nemálo síl, svoju sedemročnú dcérku Carys stále vodí do školy!

Síce sa to na prvý pohľad nezdá, no podľa jeho známych sa Michaelovi v liečbe naozaj darí. Sám si vraj uvedomuje vážnosť svojho zdravotného stavu a pre jeho zlepšenie robí skutočné maximum. „Michael sa plne sústredil na svoje uzdravenie. Bolo to náročné, ale jeho doktori sú veľmi potešení tým, ako odpovedá na liečbu,“ uviedol jeden z hercových priateľov.

Rekonvalescencia v Michaelovom prípade pokračuje výborne zrejme aj vďaka jeho očarujúcej manželke Catherine Zeta-Jones. Tá svoju filmovú kariéru zatiaľ na klinec nezavesila, no kvôli zákonnej polovičke sa už vzdala jednej ponuky. Viac ako postava v snímke My Week With Marilyn ju totiž zaujíma zdravie manžela, ktorému je stále na blízku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu