Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Michael Douglas pripravený na najhoršie: Rodine už dal zbohom!

Michael Douglas v boji s rakovinou neponecháva nič na náhodu Zobraziť galériu (4)
Michael Douglas v boji s rakovinou neponecháva nič na náhodu

NEW YORK – Všetko sa akosi zvrtlo! Aj keď americký herec Michael Douglas (66) bojuje so svojou rakovinou hrdla naozaj statočne, zdá sa, že mu predsa len dochádzajú sily. Zúbožený chorobou dokonca uvažuje nad najhoršou alternatívou – s milovanými sa už dokonca začal lúčiť!


Postaral sa o poriadny poplach! Hollywoodsky veterán zvláda štvrté štádium zákernej choroby síce obdivuhodne, aj on má však svoje slabšie chvíle. Podľa svedectva jemu blízkeho zdroja v magazíne Star sa Michael v súkromí obáva najhoršieho. S manželkou Catherine preto vraj prežíva spoločné chvíle, akoby boli tými poslednými... A nechtiac svoju krásnu ženu dokonca vydesil!

Nepríjemný šok herečka Catherine Zeta-Jones zažila v rodnom Walese, kam si odskočila na golfový turnaj Ryder Cup. Z ničoho nič totiž obdržala hrôzostrašný telefonát od lekárskeho tímu svojej chorej polovičky, po ktorom nečakala ani minútu. Okamžite sa vrátila za veľkú mláku!

„Lekár s ňou hovoril o Michaelovom stave,“ prezradil spomínaný zdroj. Ten zároveň dodal, že rozhovor Catherine skutočne vyplašil: „Bola nútená skrátiť svoju cestu a ponáhľala sa späť do New Yorku, aby bola manželovi po boku. Bála sa, že sa vracia, aby mu dala zbohom.“ Aj táto situácia ich teda utvrdila v tom, že ešte zďaleka nemajú vyhraté: „Obaja sa snažia byť statočnými, ale naozaj sa pripravujú na najhoršie.“ Dúfajme teda, že tieto desivé prognózy sa nepotvrdia. Michael s rodinou si totiž už vytrpel viac ako dosť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu