Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Michael Douglas po chemoterapii: Pohľad naňho trhá srdce!

Michael Douglas Zobraziť galériu (4)
Michael Douglas (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Únava a smútok! Tieto pocity sa dajú čítať z tváre amerického herca Michaela Douglasa (66). Účinkom chemoterapie sa nevyhne ani tá najslávnejšia osobnosť a zdá sa, že na umelca začala vyčerpávajúca liečba naozaj doliehať. Jeho vitalita sa úplne vytratila!

Schudol a cíti sa unavený! Keď pred časom herec Michael Douglas oznámil, že má rakovinu hrdla, vyzeral plný elánu a odhodlaný so zákernou chorobou bojovať. Odhodlanie nezmizlo, ale elán je už minulosťou. Rádioterapia a chemoterapia sa výrazne podpísali na jeho kondícii.

Nemôže sa poriadne najesť! Michael nedávno prezradil, že liečba jeho hrdla je bolestivá a má problémy s prehĺtaním. Jeho strateným kilám sa nemožno veľmi čudovať. „Je z toho veľmi unavený a niekedy má dokonca problémy rozprávať. Bojí sa, že za pár týždňov nedokáže ani jesť a prehĺtať,“ prezradil človek z hercovho okolia. Manželova choroba sa prejavuje aj na výzore jeho polovičky Catherine Zeta-Jones, ktorá tiež vyzerá krehkejšie ako kedykoľvek pred tým.

Napriek zúboženému výzoru však nemusí Michael a jeho rodina zúfať. Podľa lekárov má až osemdesiat percentnú šancu na uzdravenie. „Je to rakovina, samozrejme, že má strach,“ povedal o hercovi jeho priateľ na premiére pokračovania filmového hitu Wall Street. Nuž, nezostáva nám iné, len Michaelovi pevne držať palce, aby sa dostal opäť do formy!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu