Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zázrivý: Exmanželka ho totálne ignoruje! Nechce ho ani za peniaze!

Zázrivého manželka nepríde svojho exmanžela pozrieť ani zadarmo. Zobraziť galériu (4)
Zázrivého manželka nepríde svojho exmanžela pozrieť ani zadarmo.

BRATISLAVA - Ani jeho úspech ju neobmäkčil! Bývalá žena talentovaného operného speváka Mariána Zázrivého (36) už nechce vidieť muža, s ktorým ju kedysi spájalo manželstvo. Zulfizar sa na vzájomné stretnutie nenechala nahovoriť ani napriek tomu, že ju televízia Joj pozvala na zajtrajší priamy prenos. Dokonca jej chceli uhradiť všetky náklady spojené s cestou do Brna.

Čoraz známejší Popradčan Márián Zázrivý vystúpi už túto nedeľu v druhom semifinále šou Česko Slovensko má Talent. No ani jeho úžasné spevácke výkony, ktoré doposiaľ predvádzal, ho netešia tak, ako keby sa mu podarilo stretnúť so svojou bývalou manželkou Zulfizar. 

Pri svojom kastingovom vystúpení sa spevák kvôli nej dokonca rozplakal. Hoci najprv tvrdil, že to bolo od únavy, neskôr prezradil, že smúti za bývalou láskou z Tadžikistanu. Tá ho po 14 rokoch manželstva opustila. Naposledy sa videli pred rokom na rozvodovom pojednávaní.

Ako topky.sk najnovšie zistili, televízie Joj a Prima sa rozhodli, že i napriek tomu, že už nie sú spolu, pozvú Zulfizar na nedeľňajší priamy prenos. „Štáb oslovil Mariánovu exmanželku, aby ho osobne prišla podporiť v súťaži. Dokonca dostala ponuku, že jej budú preplatené všetky náklady spojené s cestou a pobytom v Brne, odkiaľ sa vysiela. Ona však zatiaľ neúnavne odmieta,“ povedal nám zdroj zo zákulisia šou.

Ako sme sa ďalej dozvedeli, Zulfizar vraj exmanželovi želá veľa šťastia, no napriek tomu s ním nechce mať už nič spoločné. Zjavne je pre ňu táto kapitola jej života uzavretá. 

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu