Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Recesisti Brejk Denz Bradrz: Masturbačné šou... s Bílou?!

Brejk Denz Bradrz s Luciou Bílou. Zobraziť galériu (3)
Brejk Denz Bradrz s Luciou Bílou.

BRATISLAVA – Majú jasno! Bratia z formácie Brejk Denz Bradrz nie sú v otázke budúcej profesionálnej kariéry príliš nároční. Stačia im nejaké víkendové kšeftíky a spolupráca s Luciou Bílou (44). Miesto, kde by chceli vystupovať, však vyráža dych!

Recesia za každú cenu! Duo Brejk Denz Bradrz v nedeľnom priamom prenose Česko Slovensko má talent venovalo Lucii Bílej vtipný darček. Porotkyňa dostala cvičebný úbor, v akom dievčatá absolvovali telesnú výchovu v rokoch osemdesiatych. Speváčka však netuší, k čomu sa prijatím darčeka zaviazala!

„My sme jej ponúkli spoluprácu a ona ju prijala. Tým, že si vzala tie veci, ju prijala,“ prezradili Lukáš a Josef v rozhovore pre Tv Joj. Síce presne nekonkretizovali, aký charakter by mali mať spoločné vystúpenia, ale... Pri otázke, ako si predstavujú svoju budúcnosť, bratia spomenuli zaujímavú činnosť. „Plánujeme normálne pracovať a po víkendoch by boli dobré nejaké kšeftíky, nejaké tie masturbačné plesy,“ zahlásili. Žeby práve toto bola oblasť spoločnej práce s Luciou Bílou?! Nechajme sa prekvapiť.

 

VIDEO: Brejk Denz Bradrz o svojej budúcnosti a spolupráci s Luciou Bílou.

Viac o talentovej šou nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu