Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Štumpfovej priznanie: Vždy som túžila po Chrenovi!

Katka sa priznala, že dlho túžila po Matejovi. Zobraziť galériu (6)
Katka sa priznala, že dlho túžila po Matejovi.

BRATISLAVA – Má dvoch naraz! Kataríne Štumpfovej (24) nestačí jej priateľ Štefan Čermák (23). Hoci je tiež tanečník, blondínka radšej siahla ešte aj po Matejovi Chrenovi (29). Ako sa priznala, túžila po ňom už veľmi dlho.

Plánuje bábätko?! Katarína Štumpfová sa zapojila do charitatívnej akcie Kofoly, v rámci ktorej vyrobila takzvanú maňušku z ponožky. „Súhlasila som, lebo mám veľmi rada deti,“ povedala nám tanečnica.

Zisťovali sme preto, či nejaké neplánuje aj so svojím priateľom Štefanom Čermákom. „Nie, zatiaľ mám psíka a to mi teraz bohato stačí,“ komentovala tému s úsmevom. Prezradila nám však iné veci zo svojho súkromia. Napríklad, že roky márne túžila po tanečníkovi Matejovi Chrenovi.

„Poznáme sa od malička. Vždy som sním chcela tancovať a nikdy sa nám to nepodarilo,“ prezradila nám svoju „traumu“ z detstva. Teraz sa však už dlhšiu dobu vlní práve v náručí tmavookého fešáka. „Dali sme sa do kopy a sme obaja radi, že nám to vyšlo,“ tvrdí Katka.

Lenže čo na to Štefan?! Veď predsa aj on je tanečník. Ako to, že zveril svoju lásku inému mužovi? „Števko už robí v inej oblasti, s tancom do budúcnosti nepočíta. A nežiarli, v tom je to dobré, že je bývalý tanečník,“ priznala Štumpfová. Snáď je na tom rovnako aj Matejova partnerka Elena Podzámska...

 

Sledujte TopkyTV: Katka Štumpfová o charite, aj o svojom súkromí.



Katka Štumpfová a maňušky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu