Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Štumpfová desať hodín po Šmajdovom podraze: Stále som v šoku!

Katarína Štumpfová a Miro Šmajda v nedeľnom rozhodnutí. Zobraziť galériu (13)
Katarína Štumpfová a Miro Šmajda v nedeľnom rozhodnutí.

BRATISLAVA – Do týchto chvíľ to nepredýchala! Miro Šmajda (21) vo včerajšom Let’s Dance doslova vrazil Kataríne Štumpfovej (24) dýku do chrbta. Tá sa na neho kvôli nečakanému odstúpeniu zo súťaže nahnevala tak, že bude potrebovať niekoľko dní na upokojenie.

Prekazil jej plán! Katarína Štumpfová je momentálne ešte stále úradujúcou Kráľovnou tanečného parketu. Tento titul získala pred rokom po boku Juraja Mokrého. A zdalo sa, že ani pri Mirovi Šmajdovi neodíde zo súťaže s hanbou. 

Tanečnica z pomerne dreveného superstaristu postupne dolovala čoraz lepšie výkony. Slová o obrovskom Mirovom zlepšení dokonca padli v minulých kolách aj od prísneho porotcu Zdeňka Chlopčíka. Samotný spevák však zrejme spokojný so sebou nebol a náhle sa rozhodol, že deviate kolo je jeho posledné.

Bez toho, aby informoval svoju partnerku, jednoducho odstúpil. Katarína Štumpfová sa doteraz z toho nespamätala. „Nechcem sa k tomu vyjadrovať. Nevedela som o tom a šokovalo ma to,“ povedala nám v pondelok ráno. Každému musí byť jasné, že sa na Šmajdu za tento podraz hnevá. Na priamu otázku, či je naštvaná, však odpovedala vyhýbavou vetou. „Toto nebudem riešiť,“ vyhŕkla, čím však svoj hnev akoby skôr potvrdila, než vyvrátila.

O tom, že ju Mirovo konanie zasiahlo nepripravenú a je z neho sklamaná, svedčia aj jej ďalšie slová. „Možno o pár dní budem vedieť o tom hovoriť,“ ukončila náš rozhovor. Zdá sa, že priateľský vzťah tejto dvojice je po nedeli definitívne naštrbený a zrejme bude ťažké toto kamarátstvo obnoviť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu